ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνάντηση Σφαιρόπουλου με Χάκετ

Συνάντηση Σφαιρόπουλου με Χάκετ

Την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Ντάνιελ Χάκετ είχε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Λας Βέγκας, παρακολουθώντας το Summer League του ΝΒΑ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να παρακολουθήσει το Summer League του Λας Βέγκας και να συγκεντρώσει πληροφορίες για παίκτες που ενδεχομένως να ενδιαφέρουν την ομάδα του στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή οι "ερυθρόλευκοι" έχουν τέσσερις θέσεις ξένων συμπληρωμένες (Λοτζέσκι, Χάντερ, Γιανγκ, Στρόμπερι) και ψάχνουν άλλους δύο, εκ των οποίων μόνο ο ένας μπορεί να είναι Αμερικάνος.

Αυτό σημαίνει ότι πέρα από την απόκτηση του γκαρντ που θα συμπληρώσει την περιφέρεια, οι Πειραιώτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μια συμπληρωματική κίνηση τους επόμενους μήνες. Για αυτό και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξετάζει τέτοιες περιπτώσεις που μπορούν να "κουμπώσουν" αργότερα στην ομάδα, είτε στην περιφέρεια, είτε στις θέσεις των φόργουορντ.

Στο μεταξύ ο προπονητής του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τον Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος κάνει προπονήσεις με τους Νικς. Είναι γνωστό ότι ο Ιταλός γκαρντ αποτελεί τον πρώτο στόχο της ομάδας, αν και ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως το ΝΒΑ αποτελεί την προτεραιότητα του.

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ