ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συμφωνία με Πάτρικ Γιάνγκ

Συμφωνία με Πάτρικ Γιάνγκ
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Πάτρικ Γιάνγκ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή των "ερυθρολεύκων". Φέτος φόρεσε τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ, έχοντας εντυπωσιακή παρουσία.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντι Τζέι Στρόμπερι, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην ενίσχυση της φροντ λάιν. Γι αυτό γίνονται κινήσεις τις τελευταίες ημέρες με στόχο να τελειώνουν μία - μία οι υποθέσεις που εκκρεμούν.

Κάπως έτσι προέκυψε η συμφωνία με τον Πάτρικ Γιάνγκ, ο οποίος αποφάσισε να εγκαταλείψει το Summer League του ΝΒΑ με στόχο να επιστρέψει στην Ευρώπη για μόνιμη εγκατάσταση. Για λογαριασμό του Ολυμπιακού!

Ο απόφοιτος του Florida έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην από εδώ πλευρά του Ατλαντικού με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις. Με την τουρκική ομάδα είχε 8.7 πόντους και 6.4 ριμπάουντ στην Euroleague, αποτελώντας την "κολώνα" της κοντά στο καλάθι -την ώρα που ήταν ο μοναδικός "καθαρός" σέντερ. Υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν έδειξε ότι μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο, το κασέ του είναι (προς το παρόν) σε φυσιολογικά επίπεδα και γι αυτό οι "ερυθρόλευκοι" στράφηκαν εξ αρχής στην περίπτωσή του.

Κι αν στην αρχή είχε προκύψει η πληροφορία πως θα αφήσει κατά μέρους την Ευρώπη για να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ και να διεκδικήσει συμβόλαιο στον "μαγικό κόσμο" , εν τέλει επέλεξε τη σιγουριά που του προσφέρει ο Ολυμπιακός και η συμμετοχή στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ακολουθεί ο πλεϊμέικερ

Φυσικά ένα ακόμη ζήτημα προς... επίλυση για τον Ολυμπιακό: αυτό του πόιντ γκαρντ. Οι "ερυθρόλευκοι" έχασαν τον Έρικ ΜακΚόλουμ, ο οποίος προτίμησε την επιλογή της Κίνας από αυτήν της Ευρώπης. Έτσι, στράφηκαν στον Μαρσελίνιο Χουέρτας . Ο 32χρονος παίκτης αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Μπαρτσελόνα, αποτελώντας τον βασικό της "άσο". Είναι λύση που εξετάζεται, με τις εξελίξεις να βρίσκονται προ των πυλών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ