ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στρόμπερι στο Sport24.gr: "Θέλουμε πολλή δουλειά"

Στρόμπερι στο Sport24.gr: "Θέλουμε πολλή δουλειά"
INTIME SPORTS

Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι μίλησε στο Sport24.gr, εξηγώντας τα αίτια της ήττας από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Τόνισε πως η ομάδα θέλει πολλή και σκληρή δουλειά, αλλά και χρόνο, ώστε να βελτιωθεί.

Κατά την έξοδο των παικτών του Ολυμπιακού από τα αποδυτήρια, όλοι οι μπασκετμπολίστες των ερυθρολεύκων ήταν απογοητευμένοι από την ήττα-αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν από τους πράσινους με σκορ 64-70. Πέρα από το αρνητικό αποτέλεσμα, αυτό που προβλημάτισε ήταν και η κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο παρκέ, ειδικά στο κομμάτι της επίθεσης.

Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι ήταν από τους λίγους που βρήκε το κουράγιο να μιλήσει για το ματς. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν εμφανώς στεναχωρημένος από την ήττα και οι λέξεις έβγαιναν με δυσκολία από το στόμα του. Μιλώντας στο Spor24.gr, απαντώντας στο ερώτημα για τα αίτια του αποκλεισμού είπε τα εξής: "Δεν παίξαμε καθόλου καλά απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως θέλαμε. Δεν ήμασταν απόλυτα έτομοι. Κάναμε αρκετά λάθη στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Ήμασταν αρκετά άστοχοι και δεν βάλαμε μεγάλα σουτ όταν τα θέλαμε. Δεν τα πήγαμε καλά ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο".

Όσο για το τι συνέβη στη τέταρτη περίοδο, με τον Παναθηναϊκό να σημειώνει ένα καθοριστικό 15-0 σερί, από το οποίο δεν κατάφεραν να συνέλθουν οι Πειραιώτες, ο 30χρονος γκαρντ-φόργουορντ είπε τα εξής: "Τι να πω; Δεν μπορώ να πω πολλά. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα πρέπει να δουλέψουμε αρκετά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού μας. Πρέπει να βελτιωθούμε και να αποκτήσουμε καλύτερη χημεία μεταξύ μας. Να λειτουργήσουμε καλύτερα σαν σύνολο. Νομίζω είναι στιγμή να δουλέψουμε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο. Δουλειά, σκληρή δουλειά, ακόμη πιο σκληρή δουλειά. Πρέπει να βελτιωθούμε".

Στρόμπερι στο Sport24.gr: "Θέλουμε πολλή δουλειά"
INTIME SPORTS

Για το πως εξηγεί την κακή αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού, σχολίασε τα εξής στο Sport24.gr: "Υπάρχουν καινούριοι παίκτες στο ρόστερ, ένας από αυτούς είμαι και εγώ, και όλοι μας προσπαθούμε να μαθαίνουμε κάθε μέρα ώστε να "δέσουμε" περισσότερο σαν σύνολο. Θέλουμε χρόνο για να αποκτήσουμε καλύτερη ομοιογένεια. Και αυτό θα το καταφέρουμε μέσω της σκληρής δουλειάς στις προπονήσεις μας. Αυτή η ήττα είναι ένα καλό μάθημα για εμάς ενόψει της συνέχειας. Θα πρέπει να μάθουμε από αυτή και να βελτιωθούμε".

Όσο για το τι θα πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός στη συνέχεια, ώστε να παρουσιαστεί καλύτερος στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, τόνισε πως: "Η αλήθεια είναι πως έχω στενοχωρηθεί αρκετά από αυτή την ήττα και δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά για να σου πω τι ακριβώς θα πρέπει να αλλάξουμε. Θα δούμε σε βίντεο και πάλι το παιχνίδι, θα αναλύσουμε τα λάθη μας και θα πρέπει να μάθουμε από αυτά. Θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Είχαμε θέματα σε άμυνα και επίθεση.

Αυτό που μπορώ να πω όμως είναι ότι θα πρέπει ο καθένας από την ομάδα να αναγνωρίσει τα λάθη του και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε σαν σύνολο. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο καθένας μας οφείλει να δουλέψει σκληρά και να βελτιωθεί, ξεκινώντας από την επόμενη προπόνηση". Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι ολοκλήρωσε την αναμέτρηση μετρώντας 4 πόντους(2/6δ, 0/4τρ) και 2 ασίστ σε 16 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ