ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στρόμπερι: "Ήρθα για τίτλους, όχι για ατομικά βραβεία"

Στρόμπερι: "Ήρθα για τίτλους, όχι για ατομικά βραβεία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της 19ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για όσα βιώνει καθημερινά στη χώρα μας.

Με 21 πόντους (2/4 δίποντα, 5/7 τρίποντα, 2/2 βολές), 2 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κόψιμο και 1 κλέψιμο σε 21'24'', ο Ντι Τζέι Στρόμπερι αναδείχθηκε MVP της 19ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, οδηγώντας τον Ολυμπιακό στην άνετη εντός έδρας επικράτηση επί των Τρικάλων .

Ο φόργουορντ των Πειραιωτών μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, για να μιλήσει αρχικά για το τι σημαίνει για εκείνον η ανάδειξη σε MVP της αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ για πρώτη φορά στην παρουσία σου στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό: " Για μένα δεν σημαίνει κάτι. Πραγματικά δεν σημαίνει κάτι ένα προσωπικό βραβείο. Θέλω να κερδίζω. Δεν είμαι εδώ για προσωπικά βραβεία, αλλά για ομαδικούς τίτλους. Αν στο τέλος της σεζόν η ομάδα κατακτήσει το πρωτάθλημα και εγώ δεν πάρω ούτε ένα βραβείο MVP θα είμαι ευτυχισμένος, εάν πάρω πολλά βραβεία MVP, αλλά όχι το πρωτάθλημα, θα είμαι αποτυχημένος".

- Η σεζόν πλησιάζει στην τελική ευθεία της. Ο Ολυμπιακός σε ποια κατάσταση βρίσκεται και τι μπορεί να διεκδικήσει;

" Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μείνουμε ενωμένοι, συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για κάθε ματς, για κάθε προπόνηση και να δώσουμε τα πάντα ώστε να κρατήσουμε την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας. Αυτό είναι που θέλουμε αυτή τη στιγμή. Μένουν ακόμη εφτά παιχνίδια για το τέλος της κανονικής περιόδου και θέλουμε εφτά νίκες, τίποτα λιγότερο".

- Ποια είναι η άποψη σου για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ;

" Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Δεν υπάρχει εύκολο βράδυ. Σίγουρα ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ξεχωρίζουν, αλλά ακόμη και οι λεγόμενες "μικρές" ομάδες μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τα πιο ξακουστά στην Ευρώπη και χαίρομαι που είμαι στον Ολυμπιακό και αγωνίζομαι στο ελληνικό πρωτάθλημα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ