ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στρέλνιεκς: "Φοβερό να γίνεσαι μέλος της ιστορίας του Ολυμπιακού"

Στρέλνιεκς: "Φοβερό να γίνεσαι μέλος της ιστορίας του Ολυμπιακού"

"Έβλεπα τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη να παίρνουν την EuroLeague και τώρα θα είμαστε συμπαίκτες". Ο Γιάνις Στρέλνιεκς είναι ενθουσιασμένος που έγινε παίκτης του Ολυμπιακού.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφική κίνηση για την νέα σεζόν, με την απόκτηση του 28χρονου Λετονού γκαρντ, Γιάνις Στρέλνιεκς, έναν εκ των κορυφαίων σουτέρ της Ευρώπης. Ο μέχρι πρότινος παίκτης της Μπάμπεργκ, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που πλέον είναι κάτοικος Πειραιά.

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2017-2018, Γιάνις Στρέλνιεκς, μίλησε στο olympiacosbc.gr για τα πρώτα του συναισθήματα ως παίκτης των Πειραιωτών: "Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος και περιμένω πως και πώς να παίξω στον Ολυμπιακό. Το να σου δίνεται η ευκαιρία να γίνεις μέρος της ιστορίας αυτού του τεράστιου κλαμπ, είναι κάτι φοβερό" είπε αρχικά ο Λετονός γκαρντ, ο οποίος συνέχισε τόνισε πως "σκεφτόμουν χθες, όταν κλείσαμε τη συμφωνία, πως πριν από μερικά χρόνια παρακολουθούσα στην τηλεόραση τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη, τους έβλεπα να παίρνουν τη μια Ευρωλίγκα μετά την άλλη και τους θαύμαζα. Και τώρα θα είμαστε συμπαίκτες. Είναι κάτι που με γεμίζει χαρά" είπε αρχικά ο Λετονός γκαρντ.

Όσο για το εάν μίλησε με κάποιον πριν υπογράψει στους Πειραιώτες, ο 28χρονος γκαρντ αποκάλυψε πως συνομίλησε με τον Νίκο Ζήση, ο οποίος του εξήγησε πως ο Ολυμπιακός είναι μια «οικογένεια» και θα είναι εύκολο να προσαρμοστεί και να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. " Τα λόγια του Νίκου με έκαναν να αισθανθώ ακόμη πιο άνετα. Μου εξήγησε πως ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια, όπως ήμασταν και στη Μπάμπεργκ, κάτι που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο μιας και είμαι λίγο ντροπαλός ως χαρακτήρας και αυτό θα με βοηθήσει να νιώσω πιο άνετα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ