ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στρατός στην Sinan Erdem Arena στην βροχερή Κωνσταντινούπολη

Στρατός στην Sinan Erdem Arena στην βροχερή Κωνσταντινούπολη

Μέχρι και ο τουρκικός στρατός βρίσκεται στην Sinan Erdem Arena. Όλα έτοιμα για τον τελικό. Αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας, βροχερός ο καιρός στην Κωνσταντινούπολη (VIDEO).

Το Sport24.gr βρίσκεται από νωρίς στην Sinan Erdem Arena, με τον Ολυμπιακό το βράδυ (21:00) να διεκδικεί το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, στον όγδοο τελικό του (1994, 1995, 1997, 2010, 2012, 2013, 2015, 2017) στην διοργάνωση.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Νότης Ψιλόπουλος

Ο καιρός στην Κωνσταντινούπολη είναι βροχερός, κάνει ψύχρα και δεν θυμίζει άνοιξη. Τα μέτρα ασφαλείας είναι αυστηρά. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι της αστυνομίας, ενώ από νωρίς έχει κάνει αισθητή την παρουσία του και ο τουρκικός στρατός, κρατώντας όπλα στα χέρια τους. Οι "γείτονες" είναι αποφασισμένοι να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου.

Ρωτήσαμε και ορισμένους Τούρκους συναδέλφους, για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να δώσει το "παρών" στον τελικό ο Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος είναι φίλαθλος της Φενέρμπαχτσε. Μας απάντησαν πως δεν το εύχονται, καθώς θα δημιουργηθούν προβλήματα στις επικοινωνίες, επισημαίνοντας μας πως αυτό το ενδεχόμενο έχει μικρές πιθανότητες, καθώς βρίσκεται σε ταξίδι στην Άγκυρα για πολιτικά θέματα.

Σε VIDEO το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ