ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στον OTE TV έως το 2019

Στον OTE TV έως το 2019
INTIME SPORTS

Από τον OTE TV θα μεταδίδονται όλοι οι εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού για τη Basket League ΣΚΡΑΤΣ, όπως ενημέρωσε σήμερα (21/5) το συνδρομητικό κανάλι.

Η επιτυχημένη συνεργασία της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τον ΟΤΕ TV θα συνεχιστεί για ακόμη τέσσερα χρόνια, αφού σήμερα (21/5) το μεσημέρι το συνδρομητικό κανάλι ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου με τους "ερυθρόλευκους". Όλοι οι εντός έδρας αγώνες στη Basket League θα συνεχίσουν να μεταδίδονται από τον OTE TV, ο Διευθυνής του οποίου, κ. Δημήτρης Μιχαλάκης, είχε να πει:

" Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, μία από τις πιο καταξιωμένες ομάδες στην Ευρώπη, για τη συμμετοχή του στο φετινό Final Four και σε έναν ακόμη τελικό. Είμαστε χαρούμενοι που ο τρεις φορές Πρωταθλητής Ευρώπης, δέκα φορές Πρωταθλητής Ελλάδας και εννέα Κυπελλούχος θα συνεχίσει να σκοράρει στα αθλητικά κανάλια του OTE TV και τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αλλά και όλο το μπασκετικό κοινό θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες του Ολυμπιακού στα κανάλια ΟTE SPORT, πλέον από όπου κι αν βρίσκονται, μέσα από τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα μας υπηρεσία ΟΤΕ TV GO. H καταξιωμένη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών OTE SPORT θα συνεχίσει την ποιοτική κάλυψη της αγωνιστικής δράσης στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ".

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Σταυρόπουλος είχε να προσθέσει ότι " είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ανανέωση και επέκταση της συνεργασίας μας με τον ΟΤΕ TV για την μετάδοση των εντός έδρας αγώνων μας για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ τα ερχόμενα χρόνια. Η εμπιστοσύνη του OTE TV αλλά και του Ομίλου ΟΤΕ στον οργανισμό μας αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση της συνεχούς προσπάθειας της διοίκησης και της ομάδας μας για την κατάκτηση της κορυφής σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο ΟΤΕ TV αποτελεί πλέον έναν ισχυρό συνεργάτη του Ολυμπιακού και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες μπασκετικές αλλά και αθλητικές διοργανώσεις που φιλοξενεί, έναν μοναδικό πάροχο πλήρους αθλητικού περιεχομένου. Ελπίζουμε αυτή η συνεργασία να συνοδευτεί απο μεγάλες επιτυχίες και των δύο πλευρών".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ