ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στον Ολυμπιακό ο Μαραγκός

Στον Ολυμπιακό ο Μαραγκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάρη Μαραγκού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια με τους Πειραιώτες και εξήγησε πως ήλθε στη μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης (VIDEO)!

Η σεζόν στην Euroleague και την Basket League θα είναι μεγάλη κι έτσι στον Ολυμπιακό απέκτησαν έναν επιπλέον παίκτη ώστε να ενισχύσουν την front line τους, ο οποίος θα έχει βοηθητικό ρόλο, συνεισφέροντας κυρίως στις προπονήσεις και τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Πάρη Μαραγκού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο νεαρός φόργουορντ-σέντερ ολοκλήρωσε την Κολεγιακή του καριέρα στις ΗΠΑ (έμεινε εκεί για 4 χρόνια), έχοντας αγωνιστεί στο American University και στο George Washington, ενώ ήταν και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες.

Πρόκειται για έναν παίκτη που ξεκίνησε την καριέρα του στο "4", αλλά πλέον παίζει κυρίως σαν "5". Βέβαια, μπορεί να αγωνιστεί με άνεση και στις δύο θέσεις. Διαθέτει παιχνίδι με πλάτη και αξιόπιστο σουτ από τα 5 μέτρα. Την σεζόν 2010-2012 ήταν μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού, αγωνιζόμενος κυρίως στο Εφηβικό.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Πάρη Μαραγκό. Ο Έλληνας φόργουορντ/σέντερ θα φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα για τέσσερα χρόνια".

Το who is who του Πάρη Μαραγκού


Hμ. Γεν.: 19/01/1994

Τοπ. Γεν.: Μαρούσι

Ύψος: 2.06


Πρ. Ομάδες: Παναθηναϊκός (2010-2012), George Washington (2012-2014), American (2014-2016). 



Ο Πάρης Μαραγκός μίλησε στο olympiacosbc.gr για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. "Γύρισα από τις ΗΠΑ έχοντας στο μυαλό μου το να αρχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μπαίνω στην οικογένεια του Ολυμπιακού, στη μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης και είμαι πραγματικά ευτυχισμένος. Νιώθω ευλογημένος για την ευκαιρία που μου έχει δοθεί" είπε αρχικά το νέο μέλος των πρωταθλητών Ελλάδος.

Πρόσθεσε, δε, πως περιμένει να μάθει πολλά από Σπανούλη και Πρίντεζη. "Είμαι 100% σίγουρος πως θα μάθω πάρα πολλά πράγματα, ειδικά από τον Πρίντεζη που παίζουμε και στην ίδια θέση. Όσο για τον Σπανούλη, τι να πω εγώ, πρόκειται για τον απόλυτο ηγέτη. Είμαι ευτυχισμένος και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να κερδίσω όσα περισσότερα γίνεται χρόνο με τον καιρό και να μάθω πολλά από τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ