ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο ΣΕΦ οι Έλληνες διεθνείς του Ολυμπιακού

Στο ΣΕΦ οι Έλληνες διεθνείς του Ολυμπιακού

Μετά το τουρνουά "Ακρόπολις" και πριν αναχωρήσουν για τη Φινλανδία, οι Έλληνες διεθνείς του Ολυμπιακού πήγαν στο ΣΕΦ και παρακολούθησαν την προπόνηση της ομάδας του Πειραιά.

Μία μέρα μετά το φινάλε του τουρνουά "Ακρόπολις" και λίγο πριν την αναχώρηση για το Eurobasket 2017 (28/8 στις 13:30), οι διεθνείς μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού πήγαν στο ΣΕΦ και παρακολούθησαν την προπόνηση της ομάδας τους, η οποία συνεχίζει την προετοιμασία της για τη σεζόν 2017-18.

Συγκεκριμένα, οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Πρίντεζης, Γιώργος Μπόγρης και Δημήτρης Αγραβάνης επισκέφθηκαν το φαληρικό στάδιο, άκουσαν τον προπονητή τους, συνάντησαν τους νέους τους συμπαίκτες Μπράιαν Ρόμπερτς, Χόλις Τόμπσον, Τζαμέλ ΜακΛίν και δέχθηκαν τις ευχές τους για ένα μετάλλιο στο επερχόμενο τουρνουά.

Οι μεν διεθνείς ετοιμάζονται πλέον για την πρεμιέρα του Eurobasket 2017 απέναντι στην Ισλανδία, οι δε συνεχίζουν τη δουλειά πριν ταξιδέψουν στο Μέτσοβο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, εκεί όπου θα δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Στο ΣΕΦ δεν βρέθηκαν φυσικά ο Κιμ Τιλί που βρίσκεται στη Γαλλία κι ο Γιάνις Στρέλνιεκς που είναι στη Λετονία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ