ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο προσκήνιο ο Περπέρογλου

Στο προσκήνιο ο Περπέρογλου

Η Αναντολού Εφές άφησε ελεύθερο τον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος επιστρέφει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες θέλουν τον 31χρονο φόργουορντ, για να ολοκληρώσουν ενισχυθούν στις δύο θέσεις των φόργουορντ.

Ο Στράτος Περπέρογλου ολοκλήρωσε πρόωρα τη συνεργασία του με την Αναντολού Εφές, αφού η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς αποφάσισε να τον αποδεσμεύσει. Ο όρος που υπήρχε άλλωστε στο συμβόλαιό του, όσο και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα των τελευταίων εβδομάδων είχαν προϊδεάσει για το γεγονός πως το "διαζύγιο" δεν ήταν τόσο... μακριά.

Παρά το γεγονός πως ήταν εκ των κορυφαίων της Αναντολού Εφές τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, ο 31χρονος φόργουορντ δεν έδειξε ιδιαίτερη ζέση να παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη. Γι αυτό άλλωστε δεν υπάρχει ιδιαίτερη ενόχληση για τον τερματισμό της συνεργασίας. Ένα τέλος που σημαίνει πολλά για τον Ολυμπιακό. Γιατί;

Όπως έχουμε γράψει εδώ και αρκετό καιρό, οι Πειραιώτες παρακολουθούσαν διακριτικά την περίπτωσή του. Προφανώς ενδιαφέρονταν να τον επανεντάξουν στο ρόστερ τους, αλλά δίχως να χρειαστεί να πληρώσουν την τουρκική ομάδα για να τον αποκτήσουν. Από τη στιγμή όμως, που έμεινε ελεύθερος και είναι σε θέση να διαπραγματευτεί ο ίδιος το επόμενο συμβόλαιό του, όλα γίνονται πιο εύκολα για τον Ολυμπιακό.

Γι αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξει άμεσα επαφή με την πλευρά του 31χρονου παίκτη, προκειμένου να αποσαφηνιστεί τι έχει στο μυαλό του. Κι αν δείξει θετικός στο ενδεχόμενο της επιστροφής του στο ΣΕΦ, θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να υλοποιηθεί η μεταγραφή. Κάτι που θα ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο τους "ερυθρόλευκους" στις δύο θέσεις των φόργουορντ, μα πάνω απ όλα θα ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο εντός της ομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ