ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο ΟΑΚΑ δίχως Χάντερ ο Ολυμπιακός

Στο ΟΑΚΑ δίχως Χάντερ ο Ολυμπιακός
Οθέλο Χάντερ INTIME SPORTS

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το ΟΑΚΑ για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό δίχως τον Οθέλο Χάντερ, καθώς αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής λόγω ότι είναι ανέτοιμος.

Η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού αναχώρησε το απόγευμα για το ΟΑΚΑ, καθώς το βράδυ (20:30) θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την δεύτερη αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό δίχως τον Οθέλο Χάντερ. Το προπονητικό-τιμ αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Αμερικανό σέντερ, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος.

Απόφαση που αναμενόταν να παρθεί από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, καθώς οι προπονητές σπάνια εμπιστεύονται παίκτη τους ο οποίος μόλις έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του (είχε αιμάτωμα στους κοιλιακούς), έχοντας μείνει κιόλας και αρκετές μέρες εκτός δράσης.

O Οθέλο Χάντερ προπονήθηκε μαζί με την ομάδα μέσα στο σαββατοκύριακο, συμμετέχοντας και στο κομμάτι των επαφών, αλλά είναι ανέτοιμος, καθώς έχει απουσιάσει τόσο από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας, όσο και από τις προπονήσεις της, γεγονός που έχει επηρεάσει την αγωνιστική του κατάσταση.

Παράλληλα, κρίθηκε προτιμότερο να μείνει εκτός αποστολής, καθώς υπήρχε και ένα μικρό ρίσκο υποτροπής στο ενδεχόμενο που έπαιρνε χρόνο συμμετοχής ο Οθέλο Χάντερ. Και ας μην ξεχνάμε πως η σεζόν είναι μεγάλη.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού, πάντως, βρίσκεται κανονικά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο (αριστερό) και θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση.

***Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο ΟΑΚΑ στις 18:40 χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα, έχοντας μαζί της ισχυρή αστυνομική δύναμη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ