ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Πόλη χωρίς Μάλτση ο Ολυμπιακός

Στην Πόλη χωρίς Μάλτση ο Ολυμπιακός

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από το πρωί η αποστολή του Ολυμπιακού, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη τη Μπεσίκτας για τη δεύτερη αγωνιστική του Eurocup γυναικών. Απούσα πάλι η Μάλτση.

Χωρίς την Εβίνα Μάλτση έφτασε σήμερα το πρωί στην Κωνσταντινούπολη η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Πέμπτης (19/10, 20:30) με τη Μπεσίκτας. Η τουρκική ομάδα αποτελεί το δεύτερο φετινό εμπόδιο για τις "ερυθρόλευκες", οι οποίες ξεκίνησαν δυναμικά τη φετινή σεζόν στο Eurocup και πήγαν στην Τουρκία με μοναδικό στόχο να κάνουν το δύο στα δύο, παρά την απουσία της Μάλτση.

Η έμπειρη γκαρντ τραυματίστηκε στον αγώνα Κυπέλλου με τη Νίκη Λευκάδας και δεν έχει παίξει έκτοτε. Ο Ολυμπιακός τα πηγαίνει πάντως πολύ καλά και χωρίς τη Μάλτση, αφού στην πρεμιέρα του Eurocup είχε νικήσει εύκολα την Γκόρζοβ 69-50. Η Μπεσίκτας, από τη μεριά της, γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα στη Λετονία από την ΤΤΤ Ρίγα με 78-52.

Την αποστολή του Ολυμπιακού που ταξίδεψε για την Κωνσταντινούπολη αποτελούν οι:Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Όλγα Χατζηνικολάου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικότρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά, Ανθή Μπαλτά, Στέλλα Καλτσίδου.

Διαβάστε τις δηλώσεις που έκαναν στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού μία μέρα πριν από την αναμέτρηση με τη Μπεσίκτας η προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη, ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Μίσσας και η διεθνής παίκτρια Όλγα Χατζηνικολάου.

Καπογιάννη: "Με το πλάνο μας"

"Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με την Μπεσίκτας η οποία είναι μια παραδοσιακή δύναμη ανεξάρτητα από το πόσο έχει επενδύσει φέτος. Μας περιμένει ένα εκτός έδρας μας σε μια δύσκολη έδρα που παραδοσιακά έχει δυναμική. Εμείς πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, με το πλάνο μας, όπως κάνουμε κάθε φορά και πιστεύω ότι αν επιβάλουμε το ρυθμό μας θα καταφέρουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Η νίκη θα μας δώσει τρομερή ώθηση για τη μετέπειτα πορεία μας ωστόσο πρόκειται για ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς".

Μίσσας: "Να το διαχειριστούμε σωστά"

"Η Μπεσίκτας παίζοντας, σπίτι της σε ένα γήπεδο που το γεμίζει έχει κόσμο και είναι δυνατή ομάδα. Επιπροσθέτως υπάρχει και ο φανατισμός και είναι σημαντικός ο τρόπος αντίδρασης της ομάδας στο συγκεκριμένο κομμάτι. Πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά, να είμαστε ψύχραιμοι για να κάνουμε αυτό που έχουμε σχεδιάσει. Σίγουρα το πρώτο και βασικότερο είναι να έχουμε ψυχραιμία, να αντιδράσουμε θετικά. Από αγωνιστικής πλευράς, άμυνα, ριμπάουντ και λάθη είναι ένα κομμάτι που πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να βάλουμε τις βάσεις για να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα".

Χατζηνικολάου: "Συγκεντρωμένες από την αρχή"

"Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένες από την αρχή και να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Η Μπεσίκτας μέσα στην έδρα της είναι πιο δυνατή και έχει χρόνια εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι στο χέρι μας να φύγουμε νικήτριες από κει μέσα και να πάρουμε μια ακόμα σημαντική νίκη που θα μας δώσει προβάδισμα για την συνέχεια".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ