ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Κροατία δίχως Χάντερ

Στην Κροατία δίχως Χάντερ
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί για την Κροατία δίχως τον τραυματία Χάντερ, ο οποίος παρέμεινε στην Αθήνα. Πρώτο φιλικό κόντρα στη Ζαντάρ την Πέμπτη (24/9) και την Παρασκευή (25/9) απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου.

Χωρίς τον τραυματία Οθέλο Χάντερ, ο οποίος υπέστη μερική ρήξη ορθού κοιλιακού , ο Ολυμπιακός αναχωρεί για την Κροατία, όπου και θα δώσει φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Πρώτος αντίπαλος την Πέμπτη (24/9) η Ζαντάρ, την Παρασκευή (25/9) οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Μπάγερν Μονάχου, ενώ την Κυριακή (27/9) θα αγωνιστούν κόντρα σε μία ομάδα εκ των Φενέρμπαχτσε, Νταρουσάφακα και Ερυθρό Αστέρα.

Οι ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν στην Αθήνα στις 28 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 3 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένο να δώσουν φιλικό ματς απέναντι στον Αρκαδικό στο ΣΕΦ. Με την ομάδα του Ολυμπιακού έχουν ενσωματωθεί και οι διεθνείς του παίκτες, όπως οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Ματ Λοτζέσκι, Βαγγέλης Μάντζαρης, Ντάνιελ Χάκετ και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Όπως έχουμε πει, το προπονητικό-τιμ δεν θα ζορίσει τους διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού στα φιλικά επί κροατικού εδάφους και ειδικά εκείνους που είχαν αυξημένο χρόνο συμμετοχής, όπως οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης και Ντάνιελ Χάκετ. Οι τρεις τελευταίοι δεν θα αγωνιστούν στο πρώτο φιλικό της Πέμπτης (24/9) απέναντι στη Ζαντάρ και πιθανότατα και στα επόμενα ματς. Θα βοηθήσουν κυρίως στις προπονήσεις, καθώς ζητούμενο είναι και η χημεία, το να... γνωριστούν και εντός παρκέ οι νέοι με τους παλιούς παίκτες.

Όσον αφορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Οθέλο Χάντερ, νεότερα θα υπάρξουν σύντομα, αλλά θεωρείται αρκετά πιθανό να απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για τον επόμενο μήνα, κάτι που σημαίνει πως ο Αμερικανός σέντερ θα απουσιάσει από τα δύο παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό, τόσο για το Κύπελλο (στο ΣΕΦ, 7/10), όσο και για το Πρωτάθλημα (17/10, ΟΑΚΑ).

***Οι Γιώργος Πρίντεζης, Βασίλης Σπανούλης, Ντάνιελ Χάκετ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, θα ταξιδέψουν την Πέμπτη (24/9) για το Ζαντάρ. Ο Βασίλης Καββαδάς ήταν να πάει δανεικός στον Αρκαδικό, αλλά λόγω του τραυματισμού του Χάντερ, ο Έλληνας σέντερ ακολούθησε την αποστολή για τη Κροατία ακολούθησαν και οι βοηθητικοί παίκτες, οι Νίκος Καλλές (σέντερ) και Γιάννης Καλαμπόκης (γκαρντ).

Φωτογραφίες από την αναχώρηση

Στην Κροατία δίχως Χάντερ
INTIME SPORTS
Στην Κροατία δίχως Χάντερ
INTIME SPORTS
Στην Κροατία δίχως Χάντερ
INTIME SPORTS
Στην Κροατία δίχως Χάντερ
INTIME SPORTS
Στην Κροατία δίχως Χάντερ
INTIME SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ