ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην εθνική Σερβίας U17 ο Ποκουσέφκσι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι του Ολυμπιακού είναι ένας από τους δώδεκα παίκτες που θα στελεχώσουν την αποστολή της εθνικής ομάδας της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο U17.

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι του Ολυμπιακού θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο U17, καθώς συμπεριελήφθη στην δωδεκάδα της εθνικής Σερβίας.

Ο γκαρντ - φόργουορντ (2.11μ.) των "ερυθρολεύκων" θα δώσει το "παρών" στην διοργάνωση, η οποία θα φιλοξενηθεί στην Αργεντινή από τις 30 Ιουνίου ως τις 8 Ιουλίου και μαζί με τους Λαζάρ Βάσιτς, Στέφαν Καράπαντζιτς, Βλάνταν Μούσιτς, Νταβίντ Πετρούσεφ, Λαζάρ Ζιβάνοβιτς, Τζόρτζε Πέζιν, Αλεκσέι Μάρκοβιτς, Νεμάνια Πόποβιτς, Αλεκσάνταρ Λάνγκοβιτς, Μάρκο Παβίτσεβιτς και Ντούσαν Τανάσκοβιτς θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό για την εθνική Σερβίας.

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας U17 της Σερβίας, Σλόμπονταν Κλίπε αναφερόμενος στην περίπτωση του ταλαντούχου παίκτη του Ολυμπιακού δήλωσε πως "έχει κάνει πολλά και έδειξε μεγάλη επιθυμία για να είναι μέλος της ομάδας".

Η εθνική ομάδα της Σερβίας στην α' φάση της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ, την Κίνα και το Μάλι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ