ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΑΙΤΖΕΛ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ ΓΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΑΙΤΖΕΛ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ ΓΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Επί αθηναϊκού εδάφους βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης 11 Ιουλίου ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο Αμερικανός γκαρντ που έφτασε στην Ελλάδα για να γνωρίσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Την πρώτη του επαφή με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, της νέας του ομάδας δηλαδή, έχει από το βράδυ της Τετάρτης 11 Ιουλίου ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Ο 24χρονος γκαρντ έφτασε στην Ελλάδα μετά από ένα ταξίδι που κράτησε σχεδόν 24 ώρες, πάτησε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" λίγο μετά τις 22:00, θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, θα ξεναγηθεί στο ΣΕΦ, θα διευθετήσει μερικά ζητήματα που θα αφορούν την καθημερινότητά του και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να γυρίσει στην χώρα μας σε έναν περίπου μήνα.

Τον Γουίλιαμς-Γκος (που έπαιξε πέρυσι στην Παρτίζαν, στην πρώτη σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας) περίμενε στο αεροδρόμιο της Αθήνας ο Χρήστος Μπαφές.

" Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε μια τόσο ιστορική ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό στην EuroLeague, είναι τιμή μου να ενδιαφέρονται για εμένα μετά από την πρώτη σεζόν μου, ο coach Μπλατ μου έχει πει πολλά για τον νέο μου σύλλογο, ήταν ο πρώτος που επικοινώνησε μαζί μου. Ξέρει να συνεργάζεται με τους Αμερικανούς, οπότε νομίζω πως θα τα πάμε περίφημα. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τίτλους, δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε σκληρά", είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Αμερικανός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ