ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στεναχωρημένος και μετανιωμένος ο Χάκετ

BASKET LEAGUE / 3ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 3ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντάνιελ Χάκετ αποθεώθηκε στο ΣΕΦ, αλλά ο Ιταλός γκαρντ είναι στεναχωρημένος και μετανιωμένος για το επίμαχο VIDEO που δημοσιεύτηκε. Θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.

Στεναχωρημένος και μετανιωμένος είναι ο Ντάνιελ Χάκετ για την στιγμή που βιντεοσκοπήθηκε από φίλους του Παναθηναϊκού, σε χαλαρό διάλογο που είχε μαζί τους, αργά το βράδυ του Σαββάτου (3/6), ύστερα από νυχτερινή έξοδο του σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής.

Ο Ντάνιελ Χάκετ είναι στεναχωρημένος για το γεγονός πως το θέμα πήρε έκταση και είναι μετανιωμένος για τα όσα σχολίασε στο VIDEO, γνωρίζοντας πως ήταν μία απρεπής συμπεριφορά. Είχε χαλαρή διάθεση, ήταν αυθόρμητος, αντιλήφθηκε πως κάποια στιγμή το τράβαγαν VIDEO, αλλά δεν περίμενε πως οι φίλαθλοι που του έπιασαν κουβέντα, θα το δημοσιοποιούσαν.

Μπορεί ο Ντάνιελ Χάκετ να αποθεώθηκε στο ΣΕΦ από τους φίλους του Ολυμπιακού για τα όσα σχολίασε στο επίμαχο VIDEO, αλλά ο ίδιος δεν αισθάνεται περήφανος και χαρούμενος για την συμπεριφορά του. Είναι ένα περιστατικό που θέλει να ξεχάσει και ξέρει πως από εδώ και πέρα θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικός, καθώς ζούμε στην εποχή των social media.

Στα δύο χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα, δεν έχει δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα και είναι ένας αθλητής που ξεχωρίζει για το ήθος του, αλλά και για τον καλό του χαρακτήρα, σεβόμενος πάντα συμπαίκτες και αντιπάλους. Δεν ήθελε να θίξει και να προσβάλλει κανέναν. Ήταν, απλά, μία κακή στιγμή.

Ο Ντάνιελ Χάκετ είναι εκτός αγωνιστικής δράσης τους τελευταίους μήνες, λόγω του τραυματισμού (εκτεταμένη ρήξη οπίσθιων μηριαίων) που υπέστη τον περασμένο Δεκέμβρη. Είναι καλύτερα, έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και από τον επόμενο μήνα θα είναι σε θέση να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς.

Βέβαια, αυτό που απασχολεί τον Ντάνιελ Χάκετ αυτή την περίοδο είναι το συμβόλαιο του. Η διετής συνεργασία του με τους "ερυθρόλευκους" εκπνέει φέτος το καλοκαίρι. Επιθυμία του Ιταλού γκαρντ είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά, καθώς δηλώνει χαρούμενος και ευχαριστημένος στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Με το που ολοκληρωθούν οι τελικοί του πρωταθλήματος, ο 30χρονος πλέι-μέικερ, ο οποίος έγινε πατέρας το περασμένο φθινόπωρο, θα ξεκινήσει τις συζητήσεις με την διοίκηση, για την επέκταση του συμβολαίου του.

Υπενθυμίζεται πως ο Ιταλός γκαρντ ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2015, ύστερα από την παρουσία του στην Αρμάνι Μιλάνο (2013-2015), υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές που έφτασαν το 1.700.000 δολάρια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ