ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σταυρόπουλος στην ΚΕΔ: "Έχετε πιάσει πάτο"

Σταυρόπουλος στην ΚΕΔ: "Έχετε πιάσει πάτο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος βρέθηκε στην κλήρωση των διαιτητών, κάνοντας επίθεση στην ΚΕΔ/ΕΟΚ με αφορμή τη διαιτησία του ντέρμπι. Οι ατάκες για τους διαιτητές, το αρχηγείο της ΕΟΚ και η επιστροφή των "τεσσάρων" της EuroLegue.

Με αρκετή ένταση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (31/1) η κλήρωση των διαιτητών για τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Το "παρών" στη διαδικασία έδωσαν τόσο ο Μάνος Παπαδόπουλος (εκ μέρους του Παναθηναϊκού Superfoods) όσο και ο Χρήστος Σταυρόπουλος (εκ μέρους του Ολυμπιακού), με τον Γενικό Διευθυντή των "ερυθρολεύκων" να κάνει ευθεία επίθεση στην ΚΕΔ/ΕΟΚ αναφορικά με τα σφυρίγματα των διαιτητών (Πηλοΐδης, Αναστόπουλος, Παναγιώτου) στο ντέρμπι, που προηγήθηκε.

" Έχετε πιάσει πάτο, γι αυτό δεν ερχόμασταν τόσο καιρό στις κληρώσεις", ήταν η πιο χαρακτηριστική ατάκα που είπε ο παράγοντας του Ολυμπιακού.

Όταν ρώτησε μάλιστα τον παρατηρητή του ντέρμπι, Κυριάκο Ταβουλαρέα, για την άποψή του για όσα έκαναν οι διαιτητές του ντέρμπι, εκείνος αποκρίθηκε πως " έγιναν κάποια λάθη, τα οποία είναι δικαιολογημένα λόγω των συνθηκών του αγώνα, ο οποίος ήταν κακός ποιοτικά". Ατάκες που επέτειναν τον εκνευρισμό του Χρήστου Σταυρόπουλου, ο οποίος απάντησε πως "το έχετε ξεφτιλίσει". Αμέσως, ο Στέλιος Συμεωνίδης (πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΟΚ) απάντησε πως αυτά είναι προσβλητικά, με τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός να του απαντάει πως " δεν ιδρώνει το αυτί σας. Καλά κάναμε και δεν ερχόμασταν τόσο καιρό".

Ο Στέλιος Συμεωνίδης επανήλθε και ρώτησε γιατί τότε ο Ολυμπιακός επανήλθε στις κληρώσεις, για να λάβει την εξής απάντηση: " Ήρθαμε για να σας τα πούμε πρόσωπο με πρόσωπο. Να ξέρετε ότι θα κινηθούμε νομικά προς όλους και γι αυτόν και για τον πάνω όροφο, για να διαφυλάξουμε τα συμφέροντά μας". Η αναφορά του αφορά στο γραφείο που γίνονται οι κληρώσεις των διαιτητών, όσο και στο αρχηγείο της ΕΟΚ.

Σε εκείνο το σημείο, παρενέβη ο Μάνος Παπαδόπουλος, ζητώντας να σχολιάσει όσα γίνονταν, με τον Γενικό Διευθυντή του Ολυμπιακού να τον διακόπτει και να λέει " πείτε τα μόνοι σας, εμείς φεύγουμε. Έτσι κι αλλιώς, τα λέτε μεταξύ σας κάθε μέρα". Ακολούθως, οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού αποχώρησαν από τη διαδικασία.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ "4" ΤΗΣ EUROLEAGUE

Πριν από όλα αυτά, ο Χρήστος Σταυρόπουλος ζήτησε ενημέρωση από την ΚΕΔ/ΕΟΚ αναφορικά με τους τέσσερις διαιτητές της EuroLeague και την επιστροφή τους στην... ελληνική δράση. Η απάντηση που δόθηκε είναι πως έχουν καλέσει τους "τέσσερις" της EuroLeague (Σπύρος Γκόντας, Ηλίας Κορομηλάς, Γιάννης Φούφης και Πέτρος Παπαπέτρου) σε συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα κι ακολούθως θα μπουν στις κληρώσεις. Πράγμα που σημαίνει πως θα βρίσκονται στις κληρώσεις για τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ