ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σταθμός το ραντεβού, προορισμός η συμφωνία για Παπαπέτρου και Ολυμπιακό

Σταθμός το ραντεβού, προορισμός η συμφωνία για Παπαπέτρου και Ολυμπιακό

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποχώρησε από την συνάντησή του με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο χωρίς να συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, αλλά το γεγονός αυτό δεν πρέπει να εκπλήσσει. Το Sport24.gr εξηγεί...

Ο Ολυμπιακός την τρέχουσα εβδομάδα χτύπησε σε πολλά... μέτωπα και μόνο ένα εξ αυτών παραμένει ανοιχτό. Αυτό που αφορά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, καθώς ο Βασίλης Σπανούλης θα παραμείνει κάτοικος... Πειραιά για ακόμη έναν χρόνο και ο Κώστας Παπανικολάου υπέγραψε ως το 2021 , ενώ αποκτήθηκε και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος . Το μικρό - μέχρι στιγμής - σίριαλ για την ανανέωση του Ιωάννη Παπαπέτρου συνεχίζεται και το τελευταίο (μέχρι το επόμενο) επεισόδιο προβλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (6/7).

ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ

Το... σκηνικό ήταν το γνωστό, καθώς ο Ιωάννης Παπαπέτρου πέρασε την πόρτα της Arcadia για να συναντηθεί με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Η συγκεκριμένη συνάντηση, όμως, διέφερε από εκείνες που έχουν κάνει κατά καιρούς τα αφεντικά της ΚΑΕ Ολυμπιακός με παίκτες. όπως οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Βαγγέλης Μάντζαρης και Κώστας Παπανικολάου.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ζήτησε να μιλήσει αυτοπροσώπως με τους Αγγελόπουλους, οι οποίοι αποδέχθηκαν (όπως ήταν λογικό) το αίτημά του και η συνάντησή των τριών ανδρών - που είδε το φως της δημοσιότητας από τον Sport24 Radio και τον Παντελή Διαμαντόπουλο - έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (6/7) στην Arcadia.

Η συνάντηση δεν ήταν προγραμματισμένη και δεν είχε προαναγγελθεί, καθώς το ντιλ δεν θα έκλεινε ή θα χάλαγε κατά την διάρκειά της. Αν δεν ίσχυαν αυτά, τότε το "παρών" σε αυτήν θα έδινε και ο ατζέντης του 24χρονου φόργουορντ, Νίκος Λώτσος. Η συνάντηση, όμως, ήταν εποικοδομητική, καθώς οι τρεις άνδρες συνομίλησαν σε πολύ καλό κλίμα για θέματα που αφορούν την συνεργασία τους. Άλλωστε, είναι δεδομένη η επιθυμία των δύο πλευρών να συνεχίσουν να πορεύονται σε κοινούς δρόμους, ενώ σε πολύ καλό κλίμα είχε πραγματοποιηθεί την Τρίτη (3/7) και η συνάντηση του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργου Σκινδήλια με τον Νίκο Λώτσο παρά την διαφορά που παρατηρήθηκε στο οικονομικό.

ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά την αποχώρησή του από την Arcadia δεν θέλησε να πει πολλά και κατά την έξοδό του από τα γραφεία της εταιρείας έδειξε να εκπλήσσεται από την παρουσία εκπροσώπων του Τύπου. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα το γεγονός πως ήταν λακωνικός και σε όσα είπε. "Μιλήσαμε με τους προέδρους, όπως βλέπετε είμαι μόνος μου, κάναμε μια σωστή συζήτηση, ήρθα χωρίς τον ατζέντη μου. Το κλίμα είναι καλό, ελπίζω σήμερα-αύριο να έχουμε απαντήσεις και να βρούμε μια λύση", ήταν τα λεγόμενα του Ιωάννη Παπαπέτρου επιβεβαιώνοντας συγχρόνως την διάθεση των δύο πλευρών να συνεχίσουν να συνεργάζονται, αλλά και προαναγγέλλοντας πως το τελευταίο επεισόδιο του... σίριαλ πλησιάζει.

Στο ξαφνικό ραντεβού της Παρασκευής (6/7) ανάμεσα στα αφεντικά της ΚΑΕ Ολυμπιακός και τον 24χρονο διεθνή φόργουορντ δεν υπήρξε συμφωνία ή... διαφωνία - δεν ήταν αυτός ο σκοπός του - αλλά έφερε τις δύο πλευρές πιο κοντά στην ανανέωση της συνεργάσιας τους και σύμφωνα με τα λεγόμενα του "Πάπι", άμεσα θα προβληθεί και το τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ