ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στάθηκαν στα λάθη τους οι "ερυθρόλευκοι"

Στάθηκαν στα λάθη τους οι "ερυθρόλευκοι"
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός άρχισε την προετοιμασία του για το δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς της Stoiximan.gr Basket League με την Κύμη (19/5, 18:00) και οι "ερυθρόλευκοι" στάθηκαν στα λάθη που έκαναν στο πρώτο ματς. "Σφίξιμο" στη μέση ο Μπράιαν Ρόμπερτς...

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζονται για να πάρει την πρόκριση για την ημιτελική φάση της Stoiximan.gr Basket League, αλλά προβλημάτισε με την εικόνα που παρουσίασε στο ματς με την Κύμη στο ΣΕΦ .

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την πρώτη αναμέτρηση της προημιτελικής σειράς της Stoiximan.gr Basket League, εξέφρασε την δυσφορία του για το πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα του, ενώ μία ημέρα μετά επισήμανε στους παίκτες του με την χρήση video τα λάθη που έγιναν στο ματς της Τετάρτης (16/5).

Οι "ερυθρόλευκοι" είδαν τα λάθη τους, ώστε να τα διορθώσουν και να παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα, ενώ το πρόγραμμά τους - όπως συνηθίζεται την επόμενη ημέρα από τους αγώνες - ήταν "χαλαρό" και περιελάμβανε αποθεραπείες.

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Κύμη, ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, ταλαιπωρείται από ένα "σφίξιμο". Η κατάστασή του θα... τσεκαριστεί και την Παρασκευή (18/5), όταν οι "ερυθρόλευκοι" θα ανεβάσουν ρυθμούς. Ο Αμερικανός γκαρντ πάντως δεν δείχνει να έχει κάτι το ανησυχητικό, αν και στην ομάδα του δεν έχουν σκοπό να τον πιέσουν και αναμένουν να δουν πώς θα είναι την Παρασκευή (18/5).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ