ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στασιμότητα στα μεταγραφικά

Στασιμότητα στα μεταγραφικά
INTIME SPORTS

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνει το ρόστερ ως έχει, σε διακοπές ο Σφαιρόπουλος, θα αργήσει να έρθει ο Γιανγκ, ξεκίνησε προπονήσεις ο Σπανούλης, νέο σχέδιο στη φανέλα του Ολυμπιακού.

Στον Ολυμπιακό δεν αποκλείουν την πιθανότητα να υπάρξει περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση εφόσον προκύψουν κάποιες καλές περιπτώσεις παικτών, αλλά αυτή την στιγμή τα δεδομένα αναφέρουν πως το ερυθρόλευκο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν αναμένεται να μείνει ως έχει.

Στα μεταγραφικά, λοιπόν, υπάρχει στασιμότητα. Οι Πειραιώτες δεν βιάζονται, ούτε και πιέζονται από τον χρόνο. Άλλωστε, τις σημαντικές κινήσεις που είχαν "ανάγκη" να κάνουν τις πραγματοποίησαν. Έκλεισαν τα κενά που διαμορφώθηκαν στο ρόστερ τους, καθώς αντικατέστησαν τους παίκτες που αποχώρησαν με τους Ντι Τζέι Στρόμπερι (Λαφαγιέτ), Ντάνιελ Χάκετ (Σλούκας), Πάτρικ Γιανγκ (Ντάνστον) και Γιάννη Αθηναίου ( Κατσίβελης), ενώ επένδυσαν και στον νεαρό γκαρντ, Βασίλη Τολιόπουλο.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος αναρρώνει από την επέμβαση που έκανε στο πόδι του, θα έχει περισσότερο ενεργό ρόλο ενόψει της νέας σεζόν στο "3" (μαζί με τον Ματ Λοτζέσκι), καλύπτοντας την αποχώρηση του Ντάρντεν, ενώ εφόσον δεν πραγματοποιηθεί άλλη κίνηση στα μεταγραφικά, στο "4" ο Ολυμπιακός θα πορευτεί μόνο με Έλληνες πάουερ-φόργουορντ, δηλαδή με τους Γιώργο Πρίντεζη, Δημήτρη Αγραβάνη και Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Γιάννη Σφαιρόπουλος, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές αυτή την περίοδο. Με την επιστροφή του στην Αθήνα θα έχει συζήτηση με την διοίκηση του Ολυμπιακού, κουβεντιάζοντας το αν είναι αναγκαίο η ομάδα να ενισχυθεί περαιτέρω με παίκτες.

Το τελευταίο διάστημα, οι Πειραιώτες εξέτασαν κάποιες περιπτώσεις αθλητών, είναι αρκετοί οι μπασκετμπολίστες (Έλληνες και ξένοι) που έχουν προταθεί στους Πρωταθλητές Ελλάδας, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κράτησε σημειώσεις από το Summer League στο Λας Βέγκας, αλλά οι ερυθρόλευκοι τονίζουν πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος μπασκετμπολίστας που να έχουν ξεχωρίσει.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κοιτάξει για παίκτες στη θέση "3" και "4" (υπενθυμίζουμε πως μπορεί να πάρει έναν ξένο ακόμη), αλλά όσο ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο οι Πειραιώτες να κινηθούν για έναν ή δύο μπασκετμπολίστες, εξίσου πιθανό είναι το ρόστερ να παραμείνει ως έχει ενόψει της νέας σεζόν. Για να αποκτηθεί και άλλος παίκτης (ή παίκτες) θα πρέπει να είναι αξιόλογη περίπτωση. Κάτι που μεταφράζεται σε καλό παίκτη, που να ταιριάζει στα "θέλω" της ομάδας, συν να έχει και προσιτό κασέ.

Συνεχίζονται οι προπονήσεις στο ΣΕΦ, ξεκίνησε ο Σπανούλης

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας άρχισε να κάνει προπονήσεις ο Βασίλης Σπανούλης, ενώ συνεχίζουν να ακολουθούν το ατομικό πρόγραμμα τους οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιάννης Αθηναίου και Ματ Λοτζέσκι. Ο Βασίλης Καββαδάς έχει πάρει άδεια (για τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις), ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης έχει ξεκινήσει το δικό του πρόγραμμα προπόνησης στη Σύρο.

Ο Χάκετ και ο Γιανγκ

Ο Ντάνιελ Χάκετ, όπως αναφέραμε, θα έρθει στην Αθήνα το μεσημέρι (12:05) της Παρασκευής (24/7), τόσο ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, όσο και για να γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Όσον αφορά τον Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος επίσης έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους, η άφιξη του στην Ελλάδα θα αργήσει.

Θα αλλάξει το σχέδιο στη φανέλα του Ολυμπιακού

Κάθε δύο σεζόν αλλάζει η φανέλα της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, η οποία συνεργάζεται με την εταιρεία NIKE. Για παράδειγμα, τις σεζόν 2011-2012 και 2012-2013 (όταν πήρε τα σερί Ευρωπαϊκά η ομάδα) οι κόκκινες ρίγες ήταν τρεις, ενώ στις δύο τελευταίες χρονιές (2013-2014 και 2014-2015) οι ρίγες ήταν πέντε στην εμφάνιση. Οι ρίγες προφανώς και θα παραμείνουν, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιο θα είναι το νέο σχέδιο της φανέλας για την ερχόμενη σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ