ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης: "To είχα σκεφτεί από τα φιλικά να σταματήσω"

Σπανούλης: "To είχα σκεφτεί από τα φιλικά να σταματήσω"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης σχολίασε πως είχε σκεφτεί από τα φιλικά προετοιμασίας της Ελλάδας να σταματήσει από την Εθνική ομάδα, ενώ μίλησε και για τον νέο Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης στον OTE-TV, μιλώντας τόσο για την απόφαση του να σταματήσει από την Εθνική ομάδα, όσο και για τους στόχους του με τον Ολυμπιακό.

Για την φετινή ομάδα: " Η φιλοσοφία της ομάδας δεν αλλάζει, οι στόχοι είναι ίδιοι. Το παιχνίδι μας ξεκινάει από την άμυνα και έχουν έρθει παίκτες στο ρόστερ που μπορούν να παίξουν και καλή άμυνα, αλλά και να βοηθήσουν στην επίθεση. Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι".

Για την ήττα από την Ρεάλ στον τελικό και για το αν έχει κίνητρο: "Πάντα υπάρχει κίνητρο. Δε μπορείς πάντα να κερδίζεις όλους του τίτλους. Πιστεύω πως πάντα υπάρχει κίνητρο για να κάνεις κάτι καλύτερο. Γι' αυτό δουλεύουμε σκληρά".

Για το φετινό πρωτάθλημα: "Θα 'ναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Θα 'μαστε πιο δυνατοί, αλλά κι ο Παναθηναϊκός θα ναι πιο δυνατός. Ο ΠΑΟΚ, ο Άρης κι η ΑΕΚ έχουν δυναμώσει, όπως κι οι ομάδες της επαρχίας. Κι εμείς πρέπει να 'μαστε καλύτεροι, γιατί θα 'ναι πιο ανταγωνιστικό το Πρωτάθλημα".

Για το φετινό Final-Four: "Είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στο Final 4. Αν μας ευλογήσει ο Θεός, μακάρι να φτάσουμε έως το τέλος. Δεν υπάρχει ιδανικότερο φινάλε απ' το να κατακτήσεις το Πρωτάθλημα και να πας στο Final 4. Εκεί είναι δύο παιχνίδια κι όλα μπορούν να συμβούν. Οι στόχοι στον Ολυμπιακό είναι υψηλοί. Χρειάζεται περισσότερη δουλειά σε σύγκριση με πέρυσι. Να 'χουμε υγεία, χαμηλά το κεφάλι, να παίξουμε σωστό μπάσκετ και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο".

Για την απόφαση του να σταματήσει από την Εθνική: "Ήταν μία συνειδητοποιημένη απόφαση που έγινε οριστική. Το 'χα σκεφτεί στα φιλικά παιχνίδια να σταματήσω και το αποφάσισα κατά την διάρκεια του τουρνουά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ