ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης: "Θέλω να πιστεύω πως η οικογένεια... ολοκληρώθηκε"

Σπανούλης: "Θέλω να πιστεύω πως η οικογένεια... ολοκληρώθηκε"

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube για τη γέννηση της κόρης του, αλλά και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τι είπε για τις μεταγραφές των "ερυθρολεύκων" (video).

Πριν από μερικές ημέρες, ο Βασίλης Σπανούλης έγινε πατέρας για τέταρτη φορά. Μετά από τρία αγοράκια, η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στο κανάλι των "ερυθρολεύκων" στο Youtube για τις μοναδικές στιγμές που έζησε στο μαιευτήριο, λέγοντας:

" Είναι διαφορετικό συναίσθημα. Είχαμε συνηθίσει στους άντρες, τώρα ήρθε κι η γυναίκα. Το σημαντικό είναι ότι το μωράκι είναι υγιές. Είναι μία πάρα πολύ όμορφη στη ζωή της οικογένειάς μας", για να απαντήσει εν συνεχεία σε ερώτηση για το κατά πόσο ολοκληρώθηκε η οικογένεια: " Θέλω να πιστεύω πως ναι".

Αναφορικά με τις μεταγραφές που έγιναν το φετινό καλοκαίρι, είπε πως " η διοίκηση μαζί με το επιτελείο έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να είναι ανταγωνιστική η ομάδα. Εύχομαι οι προσθήκες να είναι εκεί που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά σκληρή δουλειά για να παρουσιάσουμε κάτι καλό", ενώ κατέληξε μιλώντας για τον κόσμο που αγόρασε ήδη το εισιτήριο διαρκείας του:

" Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους πήραν ήδη διαρκείας σε τόσο δύσκολες εποχές. Αγαπούν την ομάδα. Ξέρουμε πολύ καλά πως είναι η δύναμή μας, για να παρουσιάζουμε το καλύτερο που μπορούμε στον αγωνιστικό χώρο. Είναι δύσκολες εποχές για να πιέσεις κάποιον να πάρει εισιτήριο διαρκείας. Οφείλουμε να δώσουμε την ψυχή μας για την ομάδα, γι αυτούς τους ανθρώπους που δίνουν χρήματα για να έρθουν στο γήπεδο να μας δουν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ