ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης: "Ο Ολυμπιακός πήγε από τον αντίθετο δρόμο"

Σπανούλης: "Ο Ολυμπιακός πήγε από τον αντίθετο δρόμο"
EUROKINISSI

Ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στα νέα παιδιά, υπενθύμισε πως η Ελλάδα έχει στο DNA της το μπάσκετ και αναφέρθηκε στον δύσκολο δρόμο προς την κορυφή που πήρε η ομάδα του.

Ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan.gr Basket League βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί στη νέα γενιά του ελληνικού μπάσκετ και με αφορμή την συμπλήρωση έξι χρόνων από το έπος της Πόλης , στάθηκε στον δύσκολο δρόμο προς την κορυφή που επέλεξε η ομάδα του.

"Είναι ωραίο να βλέπεις νεαρά παιδιά. Η Ελλάδα έχει το DNA του μπάσκετ. Μακάρι να βγουν νέα παιδιά, να στελεχώσουν την Εθνική και να συνεχιστεί η πορεία του ελληνικού μπάσκετ", είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού στην κάμερα της COSMOTE TV.

Ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος πριν από το τζάμπολ του αγώνα βραβεύτηκε για να την αναρρίχησή του στην κορυφή της λίστας των σκόρερ της ιστορίας του επαγγελματικού πρωταθλήματος, στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη... μάχη των playoffs λέγοντας πως "το θέμα για εμάς είναι να είμαστε σε καλή κατάσταση, να επιστρέψουν οι τραυματίες και να είμαστε έτοιμοι στα playoffs για να διεκδικήσουμε τον τίτλο".

Για το γεγονός ότι συμπληρώθηκαν έξι χρόνια από την κατάκτηση της EuroLeague από τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη, τόνισε: "Αυτές είναι όμορφες αναμνήσεις. Λέμε πως στον αθλητισμό υπάρχουν πολλές λύπες και μεγάλες χαρές. Έτσι συνέβη και με εμάς. Έχουμε ζήσει απίστευτες στιγμές και αυτή την ομάδα την έχει αγαπήσει ο κόσμος. Με μικρό μπάτζετ έχουμε χτίσει μία μεγάλη ομάδα που έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και Ευρωλίγκες. Έχουμε πολλούς Έλληνες παίκτες και οι ξένοι που έρχονται, έρχονται για να βοηθήσουν και να χτίσουν την καριέρα τους. Δεν είναι κάτι συνηθισμένο αυτό. Πήγαμε από τον αντίθετο δρόμο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ