ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης: "Ξέρει ο Ομπράντοβιτς γιατί έφυγα"

Σπανούλης: "Ξέρει ο Ομπράντοβιτς γιατί έφυγα"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για το ματς με τον Πανιώνιο, ενώ απάντησε έπειτα από ερώτηση και στην τοποθέτηση του κόουτς του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς ότι δεν θα τον χαιρετούσε στον δρόμο αν τον έβλεπε...

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Πανιωνίου και μίλησε για το 1-0 στη σειρά, ενώ απάντησε μετά από ερώτηση και στην τοποθέτηση του προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς προ μηνών ότι δεν θα τον χαιρετούσε αν τον έβλεπε στον δρόμο.

" Δύο χρόνια που είμαι σε αυτή την ομάδα και δεν θέλησα ποτέ να προκαλέσω. Έτσι λένε ο χαρακτήρας μου και οι αρχές μου", ανέφερε αρχικά ο Σπανούλης και πρόσθεσε:

" Βλέπω ότι οι προπονητές του Παναθηναϊκού ξεπερνάνε τα όρια, όμως, και θα πω δύο κουβέντες και αυτές θα είναι τελευταίες. Ξέρει καλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γιατί έφυγα από τον Παναθηναϊκό. Όσο για τον Δημήτρη Ιτούδη, με ξέρει καλά και ξέρει και τι αρχές που έχω από την οικογένεια μου.

Εγώ δεν σκαρφαλώνω στις πλάτες άλλων, έχω μάθει στη ζωή μου ό,τι κερδίζω να το κερδίζω μόνος μου. Δεν θα αναφερθώ ξανά στο θέμα και σταματάω εδώ και τελειώνω".

Για την αναμέτρηση με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ο Έλληνας γκαρντ πρόσθεσε: " Περιμέναμε δύσκολο ματς. Σαν να ήταν φάιναλ-φορ παιχνίδι. Δεν έχουμε ματς για το φάιναλ-φορ και θα πρέπει να δούμε τα ματς με τον Πανιώνιο και να προετοιμαστούμε μέσω αυτών. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνα μας και κάναμε το 1-0 απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Να δούμε τι κάναμε σωστά και τι λάθος για να βελτιώσουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ