ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης και... γκολ!

Σπανούλης και... γκολ!

Έχετε δει τον Σπανούλη να σουτάρει; Όχι με το χέρι, αλλά με το πόδι. Δείτε τον να χτυπάει πέναλτι στην ακαδημία του αδερφού του Δημήτρη, στη Λάρισα (φωτο)

Με την μπάλα στα χέρια είναι ασυναγώνιστος. Στη Λάρισα, όμως, ο Βασίλης Σπανούλης δοκίμασε τις ικανότητές του και στο ...ποδόσφαιρο. Και από στυλ, τουλάχιστον, μια χαρά τα πάει αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που μας έστειλε ο συνάδελφος στην Ελευθερία της Λάρισας (και στο Φως των Σπορ) Σωτήρης Κέλλας.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού επισκέπτεται αρκετές φορές τη γενέτειρα πόλη του για να δει τη μητέρα του αλλά και τον αδερφό του. Συνήθως δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις, αλλά την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε συν γυναιξί και τέκνοις, στο Olympic Park, όπου ο αδερφός του Δημήτρης Σπανούλης και ο προπονητής ποδοσφαίρυ Νίκος Λιούπης διατηρούν μια ακαδημία ποδοσφαίρου. Ο Βασίλης που έγινε αντικείμενο αποθέωσης από τα παιδιά της ακαδημίας (και τους ... γονείς του), έδειξε ότι έχει ιδιαίτερες ικανότητες παίζοντας μπάλα με τα πόδια!

Σπανούλης και... γκολ!

Φάνηκε, άλλωστε, από τις αρκετές εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι που επιχείρησε απέναντι στους μικρούς τερματοφύλακες της ακαδημίας.

Σπανούλης και... γκολ!

Θυμάσαι τότε που κάναμε κάτι το μοναδικό, να πάρουμε το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων στο μπάσκετ με τον Κεραυνό κόντρα στον Βόλο" εξομολογήθηκε στην εφημερίδα "Ελευθερία" προσθέτοντας: "Η Λάρισα είναι η πατρίδα μου, εδώ ζει η μητέρα μου, ο αδελφός μου τα ξαδέλφια και όποτε έρχομαι είμαι χαρούμενος και προσπαθώ να ηρεμήσω όπως αυτές τις μέρες που θα μείνω. Για μένα Λάρισα σημαίνει πολλά… εδώ γεννήθηκα, εδώ πήγα σχολείο, εδώ πρωτοέπαιξα μπάσκετ και άλλωστε όλοι λένε ότι είμαι Λαρισαίος"

Σπανούλης και... γκολ!

Ο μεγάλος άσος πρωτόπαιξε μπάσκετ στον Κεραυνό Λάρισας, συνέχισε στον Γυμναστικό και οπως λέει, στα πρώτα του βήματα είχε τρεις προπονητές (Νίκος Χατζής, Βλάντο Μαϊστρένκο, Γιάννης Τζήμας) που τον βοήθησαν, σε μια καριέρα γεμάτη δόξα και επιτυχίες.

Ο Σπανούλης μίλησε και για τη νέα συμφωνία του με τον Ολυμπιακό: "Με ήθελαν πολύ, ήθελα και εγώ να μείνω και φθάσαμε σε μια συμφωνία με τους αδελφούς Αγγελόπουλους. Και στόχος μου από δω και πέρα είναι να βοηθώ τον Ολυμπιακό να κατακτά περισσότερους τίτλους" είπε και θυμήθηκε τη σειρά των πρόσφατων τελικών: Ήταν η πρώτη φορά που κερδίσαμε πρωτάθλημα στην έδρα του Παναθηναϊκού για μένα αυτό ήταν πολύ σημαντικό.."

Σπανούλης και... γκολ!

Θυμήθηκε, βέβαια, και τα δικά του παιδικά χρόνια¨μιλώντας στα παιδιά της Ακαδημίας: "Εμείς κάποτε παίζαμε ποδόσφαιρο στα τσιμέντα και μπάσκετ στα ανοιχτά γήπεδα. Τώρα όλοι παίζουν σε χορτάρι ποδόσφαιρο και στα κλειστά μπάσκετ. Οι συνθήκες έχουν βελτιωθεί για να γίνετε καλύτεροι…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ