ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης: "Αναλαμβάνω την ευθύνη"

Σπανούλης: "Αναλαμβάνω την ευθύνη"
INTIME SPORTS

Ο Σπανούλης σε εκδήλωση της COSMOTE τόνισε πως αναλαμβάνει την ευθύνη για την ήττα από τον Παναθηναϊκό και παραδέχτηκε πως δεν ήταν καλός, όπως ούτε καλή και η ομάδα του Ολυμπιακού στο ματς Κυπέλλου.

Κατά την διάρκεια εκδήλωσης της COSMOTE στο κατάστημα της στην Πανεπιστημίου, με τον ΟΤΕ να έχει συνεργασία με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Βασίλης Σπανούλης εκπροσώπησε τους ερυθρόλευκους, μιλώντας και για το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο αρχηγός των Πρωταθλητών Ελλάδας έκανε την αυτοκριτική του και παραδέχτηκε πως στην αναμέτρηση δεν ήταν καλός, όπως ούτε ήταν και η ομάδα στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να αποκλειστεί από τον Παναθηναϊκό μέσα στο ΣΕΦ.

Ο Βασίλης Σπανούλης, αρχικά, είπε τα εξής για την κινητή τηλεφωνία, αλλά και για το νέο του smartphone: "Είχα και παλαιότερα iPhone. Πιστεύω ότι είναι ένα εξαιρετικό κινητό. Είναι σημαντικό που στις μέρες μας, υπάρχει συνεργασία της ομάδας με την COSMOTE και μπορούμε να απολαμβάνουμε τόσο ωραία κινητά όσο το καινούργιο iPhone. Είναι ένα κινητό που λόγω της υψηλής του τεχνολογίας, σου κάνει τη ζωή ευκολότερη και είμαι πολύ χαρούμενος που από εδώ και στο εξής θα χρησιμοποιώ το iPhone 6S".

Σπανούλης: "Αναλαμβάνω την ευθύνη"

Για το παιχνίδι στο Κύπελλο τόνισε πως: "Η ομάδα έδειξε χθες ότι δεν είναι ακόμα δεμένη, έχουμε πάρα πολύ δουλειά, ξεκινάμε από το μηδέν. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της ήττας και πάνω από όλους εγώ που είχα ένα κακό παιχνίδι και δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να χρησιμοποιήσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι σαν κίνητρο για όλη την υπόλοιπη χρονιά. Χρειάζεται πολύ σκληρή δουλειά, πολύ ανάλυση, το κεφάλι κάτω και να διεκδικήσουμε το στόχο που έχουμε σε κάθε χρονιά, το πρωτάθλημα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ