ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Χάσαμε το πλεονέκτημα, μα μπορούμε να κερδίσουμε παντού"

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα και με μειονέκτημα έδρας δήλωσε ο προπονητής του, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη . Ο Έλληνας τεχνικός παραδέχθηκε πως στο "Παλατάκι" χάθηκε οριστικά το πλεονέκτημα έδρας στους Τελικούς της Stoiximan.gr Basket League, όμως δήλωσε σίγουρος πως η ομάδα του μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα, όπως έχει κάνει άλλωστε και στο παρελθόν.

" Μπορεί να χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας, όμως αυτό δεν έχει σημασία. Κοιτάζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και έχουμε αποδείξει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει παντού" σχολίασε ο Σφαιρόπουλος και συνέχισε λέγοντας πως: " Παίξαμε το βράδυ της Παρασκευής, είχαμε μία μέρα να προετοιμαστούμε ενώ ο ΠΑΟΚ δεν είχε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Συγχαρητήρια για τη νίκη του, την ήθελε περισσότερο από εμάς και ήταν καλύτερος. Μας έλειψαν συγκέντρωση και ενέργεια, ξεκινήσαμε άσχημα και δεν ήμασταν ήρεμοι. Συμβαίνουν αυτά. Ο ΠΑΟΚ έχει ισχυρό σύνολο, παλεύει όλα τα ματς και μπράβο του".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ