ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Τώρα να δούμε με τη διοίκηση το μέλλον"

BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ /  EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αινιγματικός για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στα σκαμπανεβάσματα που είχε η ομάδα του στη διάρκεια της σεζόν και έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του τίτλου.

Για δεύτερο συνεχόμενη χρονιά, ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε. Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν στον πέμπτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League από τον Παναθηναϊκό και ολοκλήρωσαν τη σεζόν 2017/18 με τρεις μεγάλες αποτυχίες. Ηττήθηκαν από την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου, δεν έφτασαν στο Final Four της EuroLeague, δεν κατάφεραν να

" Ενώ στην αρχή ήμασταν συγκεντρωμένοι και είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο επηρεαστήκαμε από τη διακοπή. Δεν ήμασταν το ίδιο συγκεντρωμένοι, μπήκε και ο κόσμος στην εξίσωση και μετά από κάποια λάθη στην επίθεση, δώσαμε εύκολα καλάθια στον Παναθηναϊκό που βγήκε στο τρανζίσιον και πήρε μια διαφορά. Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, είμαι περήφανος για το πως έπαιξε η ομάδα, ήταν δύσκολες οι συνθήκες, δεν τα καταφέραμε, έτσι είναι ο αθλητισμός. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα, πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να δούμε μαζί με τη διοίκηση το μέλλον. Σίγουρα πρέπει να πάρουμε κάποιες αποφάσεις", είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην κάμερα της COSMOTE TV.

Αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, ο Σφαιρόπουλος είπε πως: " Ηταν ένα παιχνίδι με δύο όψεις. Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς. Η σειρά κρίθηκε στο 3-2, σπάσαμε την έδρα στον πρώτο αγώνα, αλλά χάσαμε τον επόμενο στην έδρα μας. Η προσπάθεια απόψε ήταν αξιέπαινη, αλλά η χρονιά τελειώνει χωρίς τίτλο. Είναι ώρα αποφάσεων, θα πάρουμε μια-δυο μέρες για να ηρεμήσουμε και στη συνέχεια θα μιλήσουμε με την διοίκηση. Θα κάνουμε εκεί τον απολογισμό μας".

Το συμβόλαιο του Σφαιρόπουλου ολοκληρώθηκε και μένει να δούμε αν η διοίκηση του Ολυμπιακού θα του προσφέρει νέο ή αν θα κοιτάξει προς κάποια άλλη κατεύθυνση. Σύμφωνα, βέβαια, με όλες τις ενδείξεις, οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν μαζί την επόμενη σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ