ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Τι να πω για τη διαιτησία; Δεν τα είδατε;"

Σφαιρόπουλος: "Τι να πω για τη διαιτησία; Δεν τα είδατε;"

Ενοχλημένος με την διαιτησία του πρώτου τελικού, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος απέφυγε να κάνει πολλά σχόλια και προσπάθησε να μιλήσει αποκλειστικά για το μπασκετικό κομμάτι της αναμέτρησης.

Χαμηλούς τόνους προσπάθησε να κρατήσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και το 1-0 της ομάδας του στους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League . Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά έμεινε για αρκετή ώρα στα αποδυτήρια με τους αθλητές του και στην συνέχεια βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου όπου απέφυγε να πει πολλά για τη διαιτησία και προσπάθησε να μιλήσει αποκλειστικά για τους παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

" Ήταν ένα παιχνίδι που νομίζω ότι από την αρχή ήταν ντέρμπι. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά στα πρώτα πέντε λεπτά, όμως ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός από το 5' έως το 10'. Δεχθήκαμε 26 πόντους στην πρώτη περίοδο και 17 σε εκείνο το πεντάλεπτο. Στη συνέχεια μείναμε πιστοί στο πλάνο μας και δεχθήκαμε έξι πόντους στη δεύτερη, 39 στα υπόλοιπα 30 λεπτά. Ήταν μια επιτυχία, όταν κρατάς τον Παναθηναϊκό τόσο χαμηλά, έχεις πολλά περιθώρια να πάρεις το αποτέλεσμα. Η άμυνα μας κράτησε στην τρίτη περίοδο και στην τέταρτη διαβάσαμε πολύ καλά το παιχνίδι.

Παίξαμε ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι. Είχαμε καλή συγκέντρωση, ψυχραιμία και αυτό μας έδωσε μια διαφορά και μαζί και την νίκη. Κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό στις οκτώ ασίστ, δεν έβαλαν εύκολους πόντους. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι. Μιλήσαμε με τους παίκτες μας, είναι αρκετά έμπειροι και ξέρουν ότι κάναμε απλά το 1-0. Τώρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για τον επόμενο αγώνα. Για τη διαιτησία τι να σας πω, δεν τα έχετε δει; Τα είπε ο κύριος Σταυρόπουλος πολύ ωραία. Μείναμε συγκεντρωμένοι, ασχοληθήκαμε μόνο με το μπάσκετ και κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Εμένα με ενδιαφέρει η ομάδα να πηγαίνει καλά, να παίζει σωστά και να κερδίζει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ