ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Θα αντιδράσουμε και θα είμαστε διαφορετικοί"

Σφαιρόπουλος: "Θα αντιδράσουμε και θα είμαστε διαφορετικοί"
EUROKINISSI

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα αλλάξει εικόνα και θα αντιδράσει, αρχής γενομένης από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Λίγη ώρα πριν από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να αντιδράσει και να αλλάξει εικόνα, αρχής γενομένης από τη μονομαχία με το "τριφύλλι". Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" δεν έκρυψε την εμπιστοσύνη στους παίκτες του και τη δυναμική της ομάδας του, εξηγώντας στην κάμερα της Cosmote TV:

" Δεν σκεφτόμαστε την Φενέρμπαχτσε, παίζουμε με τον Παναθηναϊκό και παίζουμε πάντα για να κερδίσουμε. Για εμάς είναι σημαντικό να αντιδράσουμε μετά τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις. Θέλουμε να αρχίσουμε να παίζουμε καλά και σήμερα είναι η πρώτη φορά που πιστεύω ότι θα αντιδράσουμε και θα είμαστε διαφορετικοί".

Για να συνεχίσει λέγοντας πως " ένα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι. Όντως βαθμολογία δεν κερδίζουμε πολλά πράγματα όμως πάντα θες να κερδίσεις. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το καλό μας παιχνίδι. Από τη μία να κερδίσουμε και από την άλλη να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Θέλω να δω και τους δώδεκα παίκτες να παλεύουν για κάθε μπάλα. Στα ντέρμπι αυτό μετράει. Ποιος θα δείξει μεγαλύτερη ψυχή και θέληση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ