ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Στην επίθεση ήμασταν αργοί, πήραμε κακές αποφάσεις"

Σφαιρόπουλος: "Στην επίθεση ήμασταν αργοί, πήραμε κακές αποφάσεις"

"Στην επίθεση ήμασταν πολύ αργοί με κακές αποφάσεις και χωρίς ξεκάθαρη εικόνα για το πώς θέλουμε να παίξουμε". Ενοχλημένος ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπεσίκτας.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από την Μπεσίκτας με 70-65 και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξέφρασε την ενόχληση του για την αγωνιστική εικόνα των "ερυθρολεύκων" απέναντι στην τουρκική ομάδα, μην ψάχνοντας για δικαιολογίες στις απουσίες των Σπανούλη, Παπανικολάου και Στρέλνιεκς. Στάθηκε στην κακή επιθετική λειτουργία της ομάδας του, τονίζοντας πως οι παίκτες του θα πρέπει να βελτιώσουν την νοοτροοπία τους μέσα στο παιχνίδι.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως: "Καλησπέρα σε όλους! Πρώτα από όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για την πρόσκληση που μας έκαναν σε αυτό το τουρνουά. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό για εμάς τουρνουά. Θέλαμε να παίξουμε δύσκολα παιχνίδια και να τα χρησιμοποιήσουμε ώστε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα της σεζόν» είπε αρχικά ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας προπονητές αναφέρθηκε στο παιχνίδι κόντρα στη Μπεσίκτας λέγοντας πως «σε ό,τι έχει να κάνε με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, δεν προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι, δεν ήμασταν έτοιμοι για ένα δυνατό ματς, δεν είχαμε συγκέντρωση, δεν ήμασταν σκληροί και αυτό ήταν ξεκάθαρο σε όλη τη διάρκεια του ματς όπου ποτέ δεν βρήκαμε ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. Μπορώ να πω ότι μόνο ορισμένα λεπτά παίξαμε σωστά σε άμυνα και επίθεση. Ειδικά στην επίθεση ήμασταν πολύ αργοί με κακές αποφάσεις και χωρίς ξεκάθαρη εικόνα για το πώς θέλουμε να παίξουμε, πώς να μοιράσουμε τη μπάλα και πώς να παίξουμε ομαδικά. Πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά και πρέπει να βελτιώσουμε πρώτα από όλα τη νοοτροπία μας και μετά το παιχνίδι μας. Ο χρόνος τρέχει και σε λίγες ημέρες έχουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι στη σεζόν».

Όσο για το σεμινάριο που πρόκειται για γίνει στο περιθώριο του τουρνουά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε πως «είναι πολύ σημαντικό που θα πάρουμε μέρος σε αυτό το event που αφορά προπονητές και παίκτες και είναι τιμή για εμένα ότι θα μιλήσω μπροστά σε Τούρκους προπονητές και είμαι χαρούμενος που με κάλεσαν να μιλήσω και περιμένω να παρευρεθώ εκεί, όπου θα ανταλλάξουμε ιδέες με όλους τους Τούρκους προπονητές».

Ρόμπερτς: "Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε έτσι όπως παίξαμε"

Από την πλευρά του ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως: "Η αλήθεια είναι πως δεν αξίζαμε να κερδίσουμε έτσι όπως παίξαμε. Δεν μπορούμε απλά να ερχόμαστε στο παιχνίδι και να περιμένουμε να κερδίσουμε. Πρέπει να παίζουμε καλύτερα από το ξεκίνημα. Θα μπορούσαμε να δούμε το τελευταίο λεπτό, αλλά στην πραγματικότητα χάσαμε το ματς στα 39 πρώτα λεπτά. Δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις και να περιμένουμε να κερδίσουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ