ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Μείναμε συγκεντρωμένοι και νικήσαμε"

Σφαιρόπουλος: "Μείναμε συγκεντρωμένοι και νικήσαμε"

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έκανε το break, ωστόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παρουσιάστηκε προσγειωμένος στη συνέντευξη Τύπου υπενθυμίζοντας ότι υπάρχει και... τρίτος αγώνας ενόψει

Αποφασιστικό βήμα τίτλου έκανε ο Ολυμπιακός, όμως ο τεχνικός των Πειραιωτών δεν έδειξε διάθεση για πρόωρους πανηγυρισμούς. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου τόνισε: " Είναι μία σημαντική νίκη στη σειρά των αγώνων που έρχεται μέσα στην έδρα του αντιπάλου. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήμασταν συγκεντρωμένοι και ελέγχαμε το παιχνίδι κυρίως από την άμυνά μας. Γενικά κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό σε χαμηλό σκορ και με τέτοια άμυνα μπορείς να είσαι μέσα στο παιχνίδι ακόμα κι αν κολλάς επιθετικά κάποια 3λεπτα μέσα στο παιχνίδι. Είναι σημαντικό να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μία σοβαρή ομάδα που έχει την ικανότητα να μας δημιουργήσει προβλήματα στο επόμενο παιχνίδι".

Στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός ρωτήθηκε για τον τρόπο προετοιμασίας της ομάδας ενόψει του τρίτου αγώνα, καθώς οι "κόκκινοι" στο παρελθόν βρέθηκαν και πάλι να προηγούνται με 2-0, όμως εν τέλει δεν πανηγύρισαν το πρωτάθλημα. " Πιστεύω ότι φέτος όλη τη χρονιά έχουμε δείξε μεγάλη σοβαρότητα σε θέματα προετοιμασίας και συγκέντρωσης", είπε αρχικά και κατάληξε "Ξέρουμε ότι η ομάδα μας στο παρελθόν έχει πληρώσει κάποια λάθη, όμως δεν θέλουμε να κάνουμε τα ίδια".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ