ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Όλοι θα φύγουμε, ο Ολυμπιακός θα είναι εδώ"

Σφαιρόπουλος: "Όλοι θα φύγουμε, ο Ολυμπιακός θα είναι εδώ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για το θέμα Γκριν και άρπαξε την ευκαιρία να εξηγήσει τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του, ανεξάρτητα από το χρόνο συμμετοχής του.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έστειλε άλλο ένα μήνυμα στους παίκτες του, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας . Ο κόουτς του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα του ΟΤΕ TV για το θέμα της 48ωρης άδειας στον Γκριν και τα λόγια του έχουν ξεχωριστή σημασία.

" Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ' όλους. Αυτό ισχύει για όλους τους παίκτες. Εμένα με ενδιαφέρει το καλό του Ολυμπιακού. Αύριο-μεθαύριο όλοι θα φύγουμε. Κι εγώ θα φύγω και οι παίκτες, αλλά ο Ολυμπιακός θα είναι εδώ. Η ομάδα είναι πάνω απ' όλους, ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ' όλους. Πρέπει να σεβόμαστε την ομάδα, όπως έγινε σήμερα. Δεν είναι ο Γκριν, είναι και όλοι οι υπόλοιποι. Δεν με ενδιαφέρει ποιος παίζει λιγότερο ή περισσότερο, αλλά το καλό του Ολυμπιακού. Το είδαμε γλαφυρά αυτό που έπρεπε σήμερα. Και αμυντικά και επιθετικά. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να παίξουμε και στην άμυνα και στην επίθεση", ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των "ερυθρολεύκων".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ