ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Όλοι στο πνεύμα της ομάδας"

Σφαιρόπουλος: "Όλοι στο πνεύμα της ομάδας"

Ο Ολυμπιακός άνοιξε λογαριασμό στην ημιτελική σειρά των playoffs με τον Άρη ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξήγησε πως η προσήλωση που έδειξαν οι Πειραιώτες ήταν πιο σημαντική από τη νίκη επί των "κίτρινων".

Για το Game 1 της ημιτελικής σειράς των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στη σειρά με τον Άρη καθώς κέρδισε εύκολα τους Θεσσαλονικείς στο ΣΕΦ με 98-53 .

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στη συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες του, υπενθύμισε ότι η τελική διαφορά δεν έχει σημασία και εξήγησε πως οι "ερυθρόλευκοι" πρέπει να περιορίσουν τα αβίαστα λάθη.

"Ξεκινήσαμε την ημιτελική σειρά με μεγάλη συγκέντρωση και έτσι όπως πρέπει να διαχειριστούμε ένα αγώνα πλέι οφ. Ξέραμε πως ο Άρης είναι πολύ σοβαρή ομάδα, που γνωρίζει τι επιδιώκει και σε ποια σημεία θα χτυπήσει. Τους βγάλαμε από το πλάνο τους και τον ρυθμό μας. Πιο σημαντική και από τη νίκη, είναι η προσήλωση που έδειξαν οι παίκτες μου και η διάρκεια που είχαν στο παιχνίδι. Όλοι όσοι αγωνίστηκαν, έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό. Όλοι ήταν μέσα στο πνεύμα της ομάδας, στον απόλυτο βαθμό.

Κρατάμε το 1-0 και η διαφορά δεν έχει καμία σχέση. Μετράνε μόνο οι νίκες. Αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση, Κάναμε κάποια λάθη χωρίς πίεση κι αυτό είναι ένα στοιχείο που θέλω να το διορθώσουμε στο άμεσο μέλλον. Αυτό χωράει βελτίωση".

Ντάνστον: ""Καλύτεροι στη συνέχεια"

Ο Μπράιαντ Ντάνστον εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου: "Ήταν σημαντικό να παίξουμε με τον τρόπο μας. Σεβόμαστε τον Άρη και για αυτό από το ξεκίνημα θέλαμε να τους δείξουμε πως θέλουμε την νίκη. Κάναμε το πρώτο βήμα και στόχος είναι στο επόμενο ματς να παίξουμε ακόμα καλύτερα και να βελτιώσουμε ό,τι δεν κάναμε σωστά απόψε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ