ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Οι παίκτες είναι άνθρωποι, όχι μηχανές"

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Καλύτερη εμφάνιση από τους παίκτες του περιμένει, όπως δήλωσε, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο επόμενο παιχνίδι. "Είναι άνθρωποι, όχι μηχανές" είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας κόουτς.

Το μπρέικ στον πρώτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League, η νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή, μοιάζει πολύ μακρινή ανάμνηση. Οι Πειραιώτες έπαιξαν άσχημα στο γήπεδό τους και ηττήθηκαν, γύρισαν στην Καλογρέζα για να ανακτήσουν το πλεονέκτημα έδρας, αλλά η απόδοσή τους ήταν ακόμη χειρότερη με αποτέλεσμα να βρίσκονται πλέον πίσω με 2-1 και να καλούνται να "επιβιώσουν" το βράδυ της Πέμπτης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να παίξουν τα ρέστα τους σε πέμπτο παιχνίδι στο "σπίτι" των πρασίνων.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σίγουρα προβληματίζεται από την εικόνα του Ολυμπιακού, σίγουρα όμως δεν θα παρατήσει την προσπάθεια. Στη συνέντευξη Τύπου του τρίτου τελικού κράτησε χαμηλούς τόνους και με τον τρόπο του προσπάθησε να στηρίξει τους αθλητές τους, λέγοντας πως δεν είναι ρομπότ, αλλά άνθρωποι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού:

" Θα ήθελα να εκφράσω τα συλληπήριά μου για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, τόσο στην οικογένειά του, όσο και στον Παναθηναϊκό. Ο αντίπαλός μας έπαιξε καλύτερα από εμάς. Είχαμε κάποια μικρά διαστήματα καλού μπάσκετ, που όμως δεν ήταν αρκετά για να μας δώσουν την νίκη. Μπήκαν με ενθουσιασμό, ισορροπήσαμε γρήγορα, όμως στη δεύτερη περίοδο χάσμε εύκολα lay-up και δεχθήκαμε και εύκολα καλάθια. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, η στατιστική τα λέει όλα. Χάσαμε και τις τέσσερις περιόδους. Θα γυρίσουμε τώρα στο ΣΕΦ για να ισοφαρίσουμε τη σειρά.

Υπολογίζω όλους τους παίκτες, δοκιμάζω όλους τους παίκτες και όποιος είναι στην καλύτερη μέρα, παίζει. Είναι άνθρωποι, όχι μηχανές. Περιμένω να είναι πολύ καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ