ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Ο καλύτερος μας παίκτης ήταν ο Παπανικολάου"

Σφαιρόπουλος: "Ο καλύτερος μας παίκτης ήταν ο Παπανικολάου"

Μπορεί ο Παπανικολάου να ήταν άστοχος και να τέλειωσε το ματς με 1 πόντο, αλλά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως για εκείνον ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού στο παρκέ.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Άρη και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, έχοντας για πρωταγωνιστές τους Γιάνις Στρέλνιεκς (12 πόντοι, 3/5 τρίποντα) και Νίκολα Μιλουτίνοβ (11 πόντοι, 11 ριμπάουντ). Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, όμως, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ξεχώρισε τον Κώστα Παπανικολάου και εξήγησε το γιατί, αν και ο παίκτης του τέλειωσε το ματς με μόλις 1 πόντο, έχοντας 0/6 σουτ στο ματς.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε τα εξής αρχικά: "Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τον Άρη στην έδρα του δυο φορές σε μια βδομάδα ξέραμε ότι είναι μια δύσκολη αποστολή, διότι νομίζω η εικόνα του πρώτου αγώνα ήταν αρκετά πλασματική, εμείς μπήκαμε αρκετά συγκεντρωμένοι κερδίσαμε το παιχνίδι εξαιτίας της άμυνας μας κρατήσαμε τον Άρη πολύ χαμηλά στο σκορ στους 49 πόντους. Το παιχνίδι δεν ήταν καλό ποιοτικά ο Άρης κατάφερε να μειώσει την παραγωγικότητα μας. Εμείς στο κρίσιμο σημείο που ο Άρης πέρασε μπροστά εμείς μείναμε προσηλωμένοι, είχαμε το κρύο αίμα και καταφέραμε να κερδίσουμε”.

Για τον Γιάνις Στρέλνιεκς και την απόδοση του Κώστα Παπανικολάου: “Ήταν η αιχμή του δόρατος σήμερα με τα τρίποντα που έβαλε στο τέλος παρόλα αυτά για μένα ο Παπανικολάου ήταν ο καλύτερος παίκτης σήμερα με το πάθος σήμερα και με την άμυνα του και ας έβαλε μόνο ένα πόντο. Αυτό δε σημαίνει ότι θέλω να μειώσω κανέναν από τα παιδιά όλοι πρόσφεραν από κάτι, ο Άρης έχεις πολύ έμπειρο προπονητή έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια είναι ομάδα με δυνατότητες και θέλω να πω τα συγχαρητήρια μου στον Κοουτς Γιαννάκη”.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ