ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Να παλέψουμε για κάθε μπάλα"

Σφαιρόπουλος: "Να παλέψουμε για κάθε μπάλα"
EUROKINISSI

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει ο Ολυμπιακός απέναντι στην ΑΕΚ (17/2, 17:15) να εμφανίσει το γνωστό και μαχητικό του πρόσωπο, ώστε να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας. Τι είπε ο Βασίλης Σπανούλης...

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξήγησε πως ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να επικρατήσει της ΑΕΚ (17/2, 17:15) για να σηκώσει στα χέρια του τον Κύπελλο Ελλάδας ύστερα από επτά χρόνια.

"Παίζουμε έναν τελικό. Εύχομαι να είναι ένα ωραίο παιχνίδι που θα το απολαύσουν τα παιδιά που θα είναι στο γήπεδο και ο κόσμος από την τηλεόραση. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, ένας τελικός Κυπέλλου έπειτα από πολλά χρόνια. Είμαστεσυγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι. Πρέπει να μείνουμε στο πλάνο μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παλέψουμε για κάθε μπάλα και κάθε κατοχή", τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Βασίλης Σπανούλης ως αρχηγός των "ερυθρόλευκων" εκπροσώπησε την ομάδα του στην συνέντευξη Τύπου του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και ανέφερε πως " εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος".

Ο Ολυμπιακός στον α' γύρο της Stoiximan.gr Basket League είχε ηττηθεί από την ΑΕΚ και V-Span ρωτήθηκε για το αν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ θα επηρεάσει τον τελικό Κυπέλλου: "Δεν ξέρουμε. Θα το δούμε αύριο. Όταν κάποιος σε νικάει, δεν θέλεις να σε νικήσει και δεύτερη φορά. Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες, όχι μόνο τη δική μας. Αύριο (17/2) με το παιχνίδι, θα ξέρουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ