ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Μην ψάχνετε να βρείτε θέματα"

Σφαιρόπουλος: "Μην ψάχνετε να βρείτε θέματα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δήλωσε μετά τη νίκη με την Μπαρτσελόνα ότι η μη χρησιμοποίηση του Πατρικ Γιανγκ δεν σημαίνει κάτι, ενώ στάθηκε στην αμυντική παρουσία των παικτών του.

Εμφανώς ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του στην άμυνα ήταν ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα, που βρήκε τους "ερυθρόλευκους" να έχουν κερδίσει με 59-52 , ενώ δεν θέλησε να σταθεί στο μηδενικό χρόνο συμμετοχής του Πάτρικ Γιανγκ.

" Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς. Έπειτα από 2 σερί ήττες που γνωρίσαμε στην διοργάνωση χρειαζόταν να αντιδράσουμε και να πάρουμε μία νίκη. Είμαι χαρούμενος επειδή παίξαμε ένα τέλειο αμυντικό παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι και παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Εκεί οφείλεται η νίκη μας" δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, για να συμπληρώσει στη συνέχεια: " Είχαμε την καλύτερη φετινή αμυντική μας βραδιά. Βάλαμε τις βάσεις για τη νίκη μας στην δεύτερη περίοδο, όταν κρατήσαμε άποντο τον Ράις. Ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη την διάρκειά του και πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη. Ξέρω ότι στον κόσμο αρέσει να σκοράρουμε πολλούς πόντους. Και σε εμάς αρέσει αυτό, αλλά και κόντρα στην Γαλατασαράι σκοράραμε 87 πόντους και χάσαμε. Είναι σημαντικό να παίζουμε άμυνα. Τώρα που βελτιώσαμε την άμυνά μας πρέπει να βελτιώσουμε και την επίθεσή μας".

Κλείνοντας, απαντώντας σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με τη μη χρησιμοποίηση του Πάτρικ Γιανγκ, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως " Πάντα ψάχνετε κάτι να βρείτε. Δεν έπαιξε σήμερα, θα παίξει στο επόμενο παιχνίδι. Δεν υπάρχει θέμα με τον Γιανγκ. Δεν έπαιξε ούτε ο Αθηναίου σήμερα αλλά δε με ρωτήσατε για τον Αθηναίου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ