ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Καλύτερη παρουσία αύριο"

Σφαιρόπουλος: "Καλύτερη παρουσία αύριο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του αλλά και από το επίπεδο του τουρνουά εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τη Ζαντάρ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην Ζαντάρ κι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε πως “ Είναι σημαντικό να δίνουμε δυνατά ματς αυτή την περίοδο. Γι’ αυτό και ήρθαμε σε αυτό το τουρνουά. Η Ζαντάρ παίζει με ενθουσιασμό, με νέους παίκτες και ήταν καλό ματς για εμάς. Από τη μεριά μας θέλουμε να δουλέψουμε με τους διεθνεις που μόλις σήμερα έφτασαν εδώ μαζί μας".

Αναφερόμενος στον τρόπο που δούλεψε στο αποψινό παιχνίδι ο Ολυμπιακός υποστήριξε: "Σήμερα χρησιμοποιήσαμε τον Λοτζέσκι και τον Μάντζαρη, ο Ματ ήρθε νωρίτερα από τον Βαγγέλη και γι’ αυτό έπαιξε περισσότερο. Στόχος μας να συνεχίσουμε τη δουλειά, να βάλουμε ομαλά τους διεθνείς στην ομάδα, να δώσουμε βάρος στη δουλειά στην τακτική, σε άμυνα και επίθεση. Όταν μπαίνουν παίκτες, χρειάζεται ακόμη περισσότερη δουλειά από όλους και αυτό θα κάνουμε".

Στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο τουρνουά δίνοντας συγχαρητήρια στους διοργανωτές λέγοντας ότι "Πρόκειται για ένα εξαιρετικό γήπεδο, είναι φοβερό το τουρνουά, υψηλού επιπέδου και θέλω να δώσω σε όλους συγχαρητήρια για τη διοργάνωση. Μπράβο σε όλους. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που η ομάδα μας είναι σε αυτό το τουρνουά. Το πιο σημαντικό είναι πως θα έχουμε διαφορετική προπόνηση. Πρίντεζης, Σπανούλης και Χάκετ θέλουν περισσότερη ξεκούραση γιατί έπαιξαν αρκετά στο Ευρωμπάσκετ. Θα δούμε πως θα πάει το πρόγραμμα τους και θα αποφασίσουμε αν θα παίξουν και πόσο σε αυτό το τουρνουά. Θα δούμε, δεν ξέρουμε ακόμη. Ο Μιλουτίνοφ δεν έπαιξε πολύ στο Ευρωμπάσκετ, είναι και νεότερος, οπότε θα αγωνιστεί στο τουρνουά πιστεύω. Η Μπάγερν Μονάχου είναι ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας. Πρέπει να έχουμε καλύτερη παρουσία αύριο”.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ