ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Καλό παιχνίδι, προχωράμε..."

Σφαιρόπουλος: "Καλό παιχνίδι, προχωράμε..."
EUROKINISSI

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν... λιγομίλητος μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Γυμναστικό Λάρισας, αλλά δεν έκρυψε πως έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του. Τι είπαν ο Μπράιαν Ρόμπερτς και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League πήρε τη νίκη επί του Γυμναστικού Λάρισας και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από όσα έπραξε η ομάδα του.

"Δεν έχω να πω πολλά, Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ήμασταν καλοί στην άμυνα, τρέξαμε στο ανοιχτό γήπεδο και βάλαμε εύκολα καλάθια. Ηταν ένα καλό παιχνίδι, χρησιμοποιήσαμε όλα τα παιδιά. Κάποιοι χρειάζεται να βρουν ρυθμό, κάποιοι προέρχονται από τραυματισμούς και πρέπει να βρουν τα πατήματά τους. Κάποιοι που είναι πιο κουρασμένοι, ξεκουράστηκαν. Πιστεύω πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι και προχωράμε" , είπε ο ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού, αλλά δεν στάθηκε στην προσωπική του απόδοση, καθώς θέλησε να τονίσει την αντίδραση της ομάδας του μετά την ήττα από την Μπασκόνια, αλλά και να δώσει το σύνθημα αντεπίθεσης ενόψει της... διαβολοβδομάδας της EuroLeague: "Χρειαζόμασταν να επιστρέψουμε. Θέλαμε να κάνουμε ένα βήμα μετά τη Βιτόρια και να παίξουμε καλύτερα. Αντιδράσαμε. Κάποιοι χαμογέλασαν με το καλάθι για τους 100 πόντους. Πρέπει να βελτιωθούμε, να είμαστε σκληροί αυτή την εβδομάδα. Θέλουμε να προστατεύσουμε την έδρα μας με την Μακάμπι αρχικά. Θα είναι μία εβδομάδα - πρόκληση, πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι".

Ο προπονητής του Γυμναστικού Φάρου, Θανάσης Σκουρτόπουλος παρατήρησε πως "ήταν ένα παιχνίδι ειδικού ενδιαφέροντος για εμάς. Αυτή την στιγμή έχουμε ‘αδυνατίσει’ σαν ρόστερ. Έχουμε μόνο δέκα παιδιά να παρατάξουμε και χρησιμοποιούμε τα οκτώ από αυτά. Όπως καταλαβαίνεται απέναντι στον Ολυμπιακό δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά. Παρόλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε, λειτουργήσαμε καλύτερα και βγάλαμε και εμείς κάποιος ωραίες φάσεις. Παίξαμε καλύτερα και αυτό κρατάμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια. Σίγουρα ο Ολυμπιακός μετά το παιχνίδι στην Μπασκόνια ήθελε να αντιδράσει. Την Τρίτη έχει ακόμα ένα δύσκολο ματς όπως είναι όλα στην Ευρωλίγκα. Σίγουρα εκεί έχει εστιάσει. Κάνει μεγάλο προσπάθεια και του εύχομαι καλή επιτυχία. Να είναι τα παιδιά δυνατά και να πετύχουν τους στόχους τους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ