ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος και Σταυρόπουλος στο Summer League του Λας Βέγκας

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μαζί με τον Χρήστο Σταυρόπουλο, θα ταξιδέψουν στις ΗΠΑ στις 7 Ιουλίου, για να δώσουν το "παρών" στο Summer League του Λας Βέγκας, κάνοντας επαφές με παίκτες και μάνατζερ.

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε γρήγορα και έγκαιρα τα συμβόλαια των Γιώργου Πρίντεζη και Βαγγέλη Μάντζαρη, ενίσχυσε το ρόστερ του με τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ο Γιώργος Μπόγρης αναμένεται να αποκτηθεί για τον ρόλο του τρίτου σέντερ στο ρόστερ και οι Πειραιώτες συνεχίζουν την ενίσχυση της ομάδας τους.

Όμως, στο μεγάλο λιμάνι δεν βιάζονται. Μάλιστα, στις 7 Ιουλίου, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή, Χρήστο Σταυρόπουλο, θα ταξιδέψουν στις ΗΠΑ.

Οι δύο άνδρες θα δώσουν το "παρών" στο Summer League του Λας Βέγκας, έχοντας την δυνατότητα να μιλήσουν από κοντά με παίκτες, αλλά και με τους μάνατζερ αθλητών, τους οποίους και παρακολουθούν. Ο Ολυμπιακός ψάχνει "4άρι" για τον ρόλο του φόργουορντ πίσω από τον Γιώργο Πρίντεζη, πλέι-μέικερ, αλλά και έναν έξτρα περιφερειακό, για το πόστο του πέμπτου γκαρντ στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ