ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς"

Σφαιρόπουλος: "Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο κόουτς Σφαιρόπουλος τόνισε πως η ήττα από την Μπάγερν ήταν ένα γερό μάθημα για τον Ολυμπιακό και στάθηκε στην κακή άμυνα της ομάδας του. Ο Λοτζέσκι δέχτηκε χτύπημα και προφυλάχθηκε στο δεύτερο μέρος.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου (60-77) στη Κροατία , ο κόουτς Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως η ήττα αυτή ήταν ένα γερό μάθημα για τους παίκτες του και στάθηκε και στη κακή άμυνα των ερυθρολεύκων. Ο Ματ Λοτζέσκι δεν έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς δέχτηκε ένα χτύπημα στη μέση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε τα εξής: "Συγχαρητήρια στη Μπάγερν Μονάχου, άξιζε τη νίκη, έπαιξε καλύτερα. Δεν παίξαμε καλά εμείς, εκτός από το ξεκίνημα στην άμυνα μας.

Όσο περνούσε η ώρα, η άμυνα μας γινόταν όλο και χειρότερη, δώσαμε εύκολους πόντους, δώσαμε εύκολα σουτ, εκτός και εντός τριπόντου. Πήραν ψυχολογία και στη συνέχεια μια μεγάλη διαφορά. Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς. Θα μάθουμε από αυτή την ήττα, είμαι σίγουρος.

Πρέπει να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερα. Σίγουρα δεν είχαμε ενέργεια μιας και παίξαμε και χθες, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι δικαιολογία. Έχουμε πολλούς παίκτες και δεν υπάρχουν δικαιολογίες για εμάς. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να φτάνει ως το τέλος και στις τρεις διοργανώσεις. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και φέτος.

Προφυλάχθηκε ο Λοτζέσκι καθώς χτύπησε

O Mατ Λοτζέσκι δέχτηκε ένα χτύπημα στη μέση στο πρώτο ημίχρονο και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποφάσισε να τον προφυλάξει στο δεύτερο μισό του αγώνα και γι' αυτό δεν τον χρησιμοποίησε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ