ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Η τρίτη περίοδος έκανε την διαφορά"

2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΡΗΤΗΣ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΡΗΤΗΣ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού με την Γαλατάσαραϊ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στην καλή εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο. "Θέλαμε να αντιδράσουμε μετά το κακό παιχνίδι με την Μπεσίκτας" δήλωσε ο Τολιόπουλος.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 69-58 της Γαλατάσαραϊ στο τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων , έχοντας καλή εικόνα στο παρκέ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δήλωσε σχετικά με το παιχνίδι: " Ήταν ένα ακόμα καλό τεστ με μια ομάδα αρκετά σκληρή. Μετά το πρώτο ημίχρονο βρήκαμε καλύτερο ρυθμό επιθετικά, κυρίως από την άμυνα μας. Η τρίτη περίοδος ήταν εκείνη που έκανε την διαφορά. Πιστεύω όμωςότι και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε σταθερά καλή άμυνα. Γυρίσαμε τη μπάλα, είχαμε αρκετά ελεύθερα σουτ τα οποία δεν μπήκαν.

Αν είχαμε βάλει κάποια εντελώς ελεύθερα σουτ, περίπου 6-7, τότε θα ήταν εντελώς διαφορετική η εικόνα του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς αυτό να μειώνει την προσπάθεια των παικτών στο δεύτερο ημίχρονο, που ήταν ακόμα καλύτερη, με καλύτερες συνεργασίες στην άμυνα και καλύτερες επιλογές στην επίθεση. Διαβάσαμε καλύτερα το παιχνίδι και παίξαμε αρκετά καλά για το σημείο της σεζόν που είμαστε".

Ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε θετικότατη εμφάνιση έχοντας 10 πόντους, δήλωσε από την πλευρά του: " Μετά το κακό παιχνίδι που κάναμε με την Μπεσίκτας θέλαμε να αντιδράσουμε και να παίξουμε καλύτερα στην επίθεση και στην άμυνα. Πιστεύω πως σε όλο το παιχνίδι τα καταφέραμε. Παίξαμε και καλή άμυνα και καλή επίθεση, παρότι στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαν τα ελεύθερα σουτ και μείναμε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε πολύ καλύτερα στην επίθεση, δεχθήκαμε μόνο 25 πόντους στην άμυνα και καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ