ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Έτοιμοι για όλες τις καταστάσεις"

Σφαιρόπουλος: "Έτοιμοι για όλες τις καταστάσεις"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξήγησε τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να επικρατήσει του Παναθηναϊκού Superfoods στον τελευταίο τελικό της Stoiximan.gr Basket League. Τι είπε ο Βαγγέλης Μάντζαρης...

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος, ώστε να νικήσει τον Παναθηναϊκό Superfoods και τελευταίο αγώνα της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League.

"Εκπλήξεις σίγουρα θα υπάρξουν και από τις δύο πλευρές όχι όμως και στην φιλοσοφία. Η εκτέλεση του πλάνου είναι πιο σημαντική και για να εκτελέσουμε σωστά πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι.

Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά, γιατί όταν παίζεις εκτός έδρας αυτό είναι σημαντικό", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού στην κάμερα της Cosmote TV, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει τον τίτλο και πιστεύω ότι δεν τίθεται θέμα κινήτρου, γιατί όλοι έχουν κίνητρο, θεωρώ ότι η συγκέντρωση και αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα είναι αυτός που θα επικρατήσει στο παιχνίδι".

Τέλος, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε πως " αν είσαι συγκεντρωμένος και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις ξέρεις πώς να αντιδράσεις. Αν βγει κάτι καινούριο απλώς πρέπει να το διαβάσεις και να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις. Εμείς είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλες τις καταστάσεις".

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης από την πλευρά του ανέφερε: "Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν. Ο κόσμος για άλλη μια φορά ήταν δίπλα μας παρόλη την κακοκαιρία, ήταν στο ξενοδοχείο και έδειξε ότι ήταν δίπλα μας και ευχόμαστε ότι θα δώσουμε χαρά στον κόσμο και θα πανηγυρίσουμε τον τίτλο. Ο Παναθηναϊκός έχει οτ πλεονέκτημα λόγω έδρας, αλλά είναι ένας τελικός και θα τα δώσουμε όλα για τον τίτλο.

Η τακτική παίζει τον ρόλο της, αλλά όταν φτάνεις σε έναν 5ο τελικό είναι ποιος το θέλει πιο πολύ. Όποια ομάδα θελήσει περισσότερο το τρόπαιο θα το δείξει στο παρκέ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ