ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Ελέγξαμε το παιχνίδι στο τέλος"

BASKET LEAGUE / 1ïò ÔÅËÉÊÏÓ 2016-2017 / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 1ïò ÔÅËÉÊÏÓ 2016-2017 / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στην ουσία του πράγματος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού Superfoods στο ΣΕΦ, εξηγώντας παράλληλα ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

Ο Ολυμπιακός δεν απέδωσε στον βαθμό που ήθελε, αλλά πήρε τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods στον πρώτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League . Αυτό στο οποίο στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΣΕΦ ήταν η ουσία, η νίκη και το 1-0 στους τελικούς.

" Κάναμε το 1-0 στη σειρά των τελικών, παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι σημαντικό ότι ελέγξαμε το παιχνίδι στην αρχή και στο τέλος του, χάρη στην άμυνά μας. Ξεφύγαμε στην αρχή με διψήφια διαφορά, αλλά ήταν φυσιολογικό να ανακάμψει ο Παναθηναϊκός. Δεχθήκαμε κάποια καλάθια από αιφνιδιασμούς και επιθετικά ριμπάουντ, που μας πόνεσαν. Είχαμε καθαρό μυαλό στο τέλος του αγώνα, δεν δεχθήκαμε πόντους. Βάλαμε σημαντικά καλάθια, πήραμε το προβάδισμα και νομίζω ότι έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, κερδίσαμε δίκαια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, προχωράμε. Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας, και φυσικά να παίξουμε πολύ καλύτερα στο δεύτερο παιχνίδι. Ευχαριστώ τον κόσμο για την παρουσία του, νομίζω ότι η συμπεριφορά του ήταν κόσμια", δήλωσε αρχικά ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", για να προσθέσει:

" Γενικά το παιχνίδι δεν ήταν καλό, γιατί ήταν κρίσιμο. Το πρώτο παιχνίδι μιας σειράς τελικών είναι πολύ κρίσιμο, μετράει το αποτέλεσμα. Ασφαλώς πρέπει να παίξουμε καλύτερα, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, να έχουμε καλή κυκλοφορία και να διαβάζουμε καλύτερα το παιχνίδι των αντιπάλων μας".

Από την πλευρά του, ο Κώστας Παπανικολάου ανέφερε ότι " το πρώτο παιχνίδι των τελικών είναι πάντα πολύ ιδιαίτερο και δύσκολο, ειδικά για τον γηπεδούχο. Σε ένα άσχημο παιχνίδι για εμάς, δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη, γιατί μας φέρνει πιο κοντά στον τίτλο. Αυτό είναι που μας ενδιαφέρει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ