ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Δεν θα πάρουμε "4άρι", στηρίζουμε το ελληνικό στοιχείο"

Σφαιρόπουλος: "Δεν θα πάρουμε "4άρι", στηρίζουμε το ελληνικό στοιχείο"
Σφαιρόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε ενόψει του τουρνουά στην Κρήτη, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν θα πάρει "4άρι" και επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός στηρίζει το ελληνικό στοιχείο.

Τον ερχόμενο Σεπτέμβρη (23-25) θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης ένα τουρνουά φιλικών παιχνιδιών, με την ονομασία "1st International Basketball Tournament". Σε αυτό θα λάβει μέρος και ο Ολυμπιακός, αντιμετωπίζοντας ομάδες όπως την Αναντολού Εφές, τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Στην συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε ενόψει του τουρνουά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε τόσο για την διοργάνωση, όσο και για το ενδεχόμενο να πάρει ο Ολυμπιακός "4άρι", επισημαίνοντας πως οι Πειραιώτες δεν θα πάρουν πάουερ-φόργουορντ, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός στηρίζει το ελληνικό στοιχείο.

Related content Συγκεκριμένα, για το "4άρι" σχολίασε: "Δεν θα πάρουμε "τεσσάρι" στην ομάδα μας, γιατί έχουμε ήδη τρεις Έλληνες παίκτες (Πρίντεζη, Αγραβάνη, Παπαπέτρου) που μπορούν να αντεπεξέλθουν στην πίεση. Ο Ολυμπιακός εδώ και χρόνια στηρίζει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του”.

Για το τουρνουά δήλωσε: "Μια πρωτοβουλία που προσπαθεί να αναδείξει αρχές στο πολιτιστικό και κοινωνικό τομέα. Είναι πολύ σημαντικό να παίξει ο Ολυμπιακός τόσο δυνατά παιχνίδια τέτοια τουρνουά είναι σπάνια στην Ευρώπη για αυτό πιστεύω πως ο κόσμος της Κρήτης θα αγκαλιάσει αυτή τη προσπάθεια.Να είναι γεμάτο το γήπεδο γιατί είναι ένα θέαμα που δε γίνεται συχνά. Τα αποκαλυπτήρια του Ολυμπιακού θα γίνουν στην Κρήτη.Η ομάδα μας έχει ένα πλούσιο ρόστερ και ευχαριστώ πολύ τους προέδρους μας για αυτό”.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ