ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Δεν προλαβαίνει τη Μάλαγα ο Παπανικολάου"

Σφαιρόπουλος: "Δεν προλαβαίνει τη Μάλαγα ο Παπανικολάου"
EUROKINISSI

Χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου θα αντιμετωπίσει τη Μάλαγα ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τον αγώνα με τον Κόροιβο.

Μετά τον περίπατο στην Αμαλιάδα ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται πια για τον αγώνα με την Ουνικάχα Μάλαγα στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague και καταπώς φαίνεται δεν θα υπολογίζει ούτε σε αυτόν τον Κώστα Παπανικολάου. Αυτό είπε τουλάχιστον ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στις δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Κόροιβο ...

" Πιστεύω ότι ο Παπανικολάου δεν θα προλάβει, το ιατρικό επιτελεί κάνει αγώνα δρόμου, θα δούμε", είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφορικά με την κατάσταση του διεθνή φόργουορντ, προσθέτοντας για τους άλλους δύο τραυματίες των "ερυθρόλευκων":

" Ο Σπανούλης θα δούμε αύριο εάν θα τα καταφέρει. Έχει τενοντίτιδα στον αχίλλειο από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε παίξει 50 αγώνες. Αυτό ήταν το 51ο και υπάρχει μεγάλη καταπόνηση. Ο Πρίντεζης έχει ένα μεγάλο κόψιμο ανάμεσα στα δάχτυλα που δημιούργησε φλεγμονή και δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του, οπότε κρίναμε ότι έπρεπε να ξεκουραστεί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ