ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Δεν κάθομαι στο ίδιο τραπέζι με κάποιον που βρίζει μάνες"

Σφαιρόπουλος: "Δεν κάθομαι στο ίδιο τραπέζι με κάποιον που βρίζει μάνες"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως δεν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, καθώς δεν μπορεί να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με κάποιον που βρίζει μάνες και πατεράδες, αναφερόμενος στο επεισόδιο μεταξύ Τόμιτς-Τζόρτζεβιτς. (VIDEO)

Δευτερόλεπτα μετά το τέλος του αγώνα ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και Μίλαν Τόμιτς είχαν έντονο διάλογο τόσο εντός του παρκέ όσο και κατά την είσοδο τους στη φυσούνα.

Ο προπονητής των Πρωταθλητών Ελλάδας, ο οποίος ήταν ενοχλημένος από την συμπεριφορά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με το τέλος της αναμέτρησης, εξήγησε τον λόγο που δεν θέλησε να μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου, αποχωρώντας δυσαρεστημένος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μιλώντας στη κάμερα της ΝΟVA: "Με το τέλος του παιχνιδιού, ο συνεργάτης μου, ο Μίλαν Τόμιτς, πήγε να συναντήσει τους διαιτητές ώστε να μιλήσει μαζί τους. Εκείνη τη στιγμή δέχτηκε χυδαία φραστική επίθεση από τον προπονητή του Παναθηναϊκού, αλλά και από τον Νικ Καλάθη. Μπαίνοντας στη φυσούνα το περιστατικό συνεχίστηκε, με τον Τζόρτζεβιτς να βρίζει χυδαία μάνες, πατεράδες και οικογένειες, με απαράδεκτες εκφράσεις στα σέρβικα, απευθυνόμενος στον συνεργάτη μου.

Ο Μίλαν Τόμιτς επιχείρησε να μιλήσει στον διαιτητή Παναγιώτου, διότι κατά την άποψη μας οι αποφάσεις του έκριναν το παιχνίδι και το επηρέασαν, καθώς αρκετές από αυτές ήταν λανθασμένες. Δεν μπορώ λοιπόν να κάτσω δίπλα στο ίδιο τραπέζι με κάποιον που βρίζει οικογένειες. Δεν μπορώ να κάτσω δίπλα στον προπονητή του Παναθηναϊκού όταν έχει αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά. Δεν με απασχολεί το αν θα ζητήσει συγνώμη και δεν με ενδιαφέρει", με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να δείχνει φανερά εκνευρισμένος.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, είπε τα εξής: "Εμείς δειξαμε σήμερα ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Κυριαρχήσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο ματς, μπήκαμε δυνατά και επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, παίρνοντας ένα σημαντικό προβάδισμα. Στα τελευταία τέσσερα λεπτά του δεύτερου μέρους, αν και είχαμε βρεθεί στο +12, κάναμε αρκετά λάθη, είχαμε κακές επιλογές και τους επιτρέψαμε να σκοράρουν αρκετούς πόντους. Παλέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο, το ματς ήταν ντέρμπι και κρίθηκε στις λεπτομέρειες, στο τελευταία δευτερόλεπτα".

Ο Τόμιτς αναφέρθηκε στην ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ εκείνου και του Τζόρτζεβιτς, ενώ πρόσθεσε ότι ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη επί του Ολυμπιακού στις λεπτομέρειες

Δείτε τι ακριβώς δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού πριν αποχωρήσει από τη συνέντευξη Τύπου:

Η ένταση στη φυσούνα

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ