ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Δεν ήταν άσεμνη χειρονομία του Σπανούλη"

Σφαιρόπουλος: "Δεν ήταν άσεμνη χειρονομία του Σπανούλη"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, χαρακτήρισε τη συγκέντρωση στην άμυνα ως κλειδί της νίκης επί του Παναθηναϊκού, ενώ υπερασπίστηκε τον Βασίλη Σπανούλη.

Το παράδειγμα του Κριστιάνο Ρονάλντο έφερε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, τονίζοντας ότι η κίνηση του Βασίλη Σπανούλη στο ματς με τον Παναθηναϊκό, δεν ήταν προκλητική.

"Δικαιούμασταν 100% την νίκη. Παίξαμε καλύτερα σε όλο το ματς και κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό, χαμηλά στο σκορ. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο αμυντικό μας πλάνο. Ο Παναθηναϊκός έβαλε 34 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και 32 στο δεύτερο, δεν τους αφήσαμε να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα μικρό προβάδισμα ελέγχοντας τον ρυθμό. Το ξέσπασμα της τρίτης περιόδου μας έδωσε μια διαφορά που την κρατήσαμε μέχρι τέλος. Είχαμε κατάλληλες λύσεις και κερδίσαμε δίκαια. Είναι μια μεγάλη νίκη για μας. Παίρνουμε το πλεονέκτημα έδρας αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και ταπεινοί, είμαστε μέσα στους στόχους μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό

Περίμενα ερώτηση για τον Σπανούλη, αλλά περίμενα και ερώτηση όταν όλο το γήπεδο καταφερόταν παλαιότερα κατά όλων των παικτών του Ολυμπιακού, η οποία δεν έγινε. Δεν έγινε άσεμνη χειρονομία. Το να πιάσεις τα αυτιά σου δεν είναι ασεμνη χειρονομία. Όταν παίζεις με 200 σφυγμούς θα έχεις και μια αντίδραση. Όπου κι αν έπαιξε ο Σπανούλης έχει δείξει ποιο είναι το ήθος του και η αξία του. Νομίζω δεν προκάλεσε καθόλου με αυτή την χειρονομία του. Το κάνει και ο Ρονάλντο στη Ρεάλ.

Ο Ντάρντεν είναι ένας παίκτης κλειδί για εμάς. Μάρκαρε τον Τόμας στην σειρά με την Μπαρτσελόνα αποτελεσματικά. Η προσφορά του Ντάρντεν είναι μεγάλη. Όπως και στο ματς του πρώτου γύρου μάρκαρε τον Διαμαντίδη και είναι ένας παίκτης κλειδί. Επιθετικά υπάρχουν βραδιές που είναι πολύ καλός, όπως σήμερα κι άλλες που δεν είναι. Μας ενδιαφέρει να είναι σταθερός στην άμυνα, που είναι.

Το είπα και στα αποδυτήρια. Ναι μεν πήραμε το πλεονέκτημα αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά μέχρι το τέλος", υποστήριξε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Μήνυση Ολυμπιακού σε Γιαννακόπουλο

Μάντζαρης: ''Το πλεονέκτημα έδρας δεν λέει τίποτα''

Τόμιτς: "Ελέγξαμε το ρυθμό σε όλο το ματς"

Επίθεση Γιαννακόπουλου με βαριές εκφράσεις στον Σπανούλη

VIDEO: Η κίνηση Σπανούλη και η ένταση μεταξύ παικτών

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ