ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Δεν ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, αλλά η ένταξη των νέων"

2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΡΗΤΗΣ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΡΗΤΗΣ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παρά τις τρεις σημαντικές απουσίες, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μακάμπι (90-82) σε φιλικό αγώνα που έγινε στην Κρήτη, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να στέκεται στο γεγονός πως οι "ερυθρόλευκοι" έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Κώστας Παπανικολάου απουσίαζαν για τον Ολυμπιακό, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" πήραν τη φιλική νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβι ( 90-82 ) στην Κρήτη. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Μπράιαν Ρόμπερτς πήραν την ομάδα στις πλάτες τους (επιθετικά) στο β' μέρος και έδωσαν τη νίκη στο σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

" Χρειαζόμαστε δουλειά, δεν έχουμε βρει τους αυτοματισμούς μας, χρειάζεται ακόμη περισσότερη δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές αδυναμίες στην άμυνα, δεν είναι του στυλ μας, δεχτήκαμε 49 πόντους, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα βελτιώθηκε και κρατήσαμε τη διαφορά ως το τέλος. Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, η νίκη ή η ήττα, μας ενδιαφέρει να ενταχθούν τα νέα παιδιά, οι παλιοί ξέρουν τι θέλουμε και αυτό που κοιτάμε είναι το πάντρεμα μεταξύ νέων και παλιών παικτών.

Πρόκειται για παίκτες ποιότητας, έχουμε ποιότητα, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και έχουμε περιθώρια βελτίωσης γιατί ακόμη δεν έχουμε φτάσει στα επίπεδα που θέλουμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους διοργανωτές, την περιφέρεια, τον Δήμο, τις τοπικές αρχές, την τοπική Ένωση, το τουρνουά, στη δεύτερη του χρόνια έχει αποκτήσει μεγάλη αίγλη, εύχομαι να γίνει θεσμός, παιχνίδια επιπέδου Ευρωλίγκας είναι πολύ όμορφα να τα βλέπει ο κόσμος από κοντά".

Από την πλευρά του, ο Μπράιαν Ρόμπερτς σημείωσε πως " τα φιλικά είναι γι αυτό τον λόγο, για να βρεθούμε ως ομάδα και να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Δυστυχώς μας έλειπαν τρεις βασικοί παίκτες απέναντι στη Μακάμπι, στην καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει έως τώρα. Ακόμη "χτίζουμε" το παιχνίδι μας, θέλαμε όμως, να τρέξουμε και να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Μένουν ακόμη δύο φιλικά πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων και έχουμε δουλειά ακόμη μπροστά μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ